Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Prey gameplay trailer toont wapens en vaardigheden

Blijf jij maar even plakken.

Ontwikkelaar Arkane Studios toont in een nieuwe Prey gameplay trailer enkele interessante vaardigheden en wapens.

Allereerst is er de Gloo Cannon. Met dit wapen bevries je vijanden met lijm waardoor ze niet langer van gedaante kunnen veranderen. Vervolgens sla je ze stuk of steek je ze in brand met de Superthermal beam.

Volgens Bethesda gebruik je de Gloo Cannon ook om bij moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een geïmproviseerde trap te maken door met het wapen tegen een muur te schieten.

Een andere vaardigheid is Mimic Matter. Hiermee neem je de vorm aan van een willekeurig voorwerp. Zo zie je de speler in een koffiemok veranderen om vervolgens door een kleine opening te rollen.

Prey komt op 5 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Meer over de game weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht met alle Prey info die tot nu toe bekend is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties