Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Prey gameplay trailer toont buitenaardse krachten

Negen minuten lang zweven.

Ontwikkelaar Arkane brengt tijdens The Game Awards 2016 een nieuwe trailer voor Prey uit waarin meerdere krachten van de hoofdpersoon te zien zijn.

In de trailer zie je onder andere dat je een vuurpilaar kunt oproepen die vijanden laat smelten. Je hebt ook het vermogen om vijanden omver te blazen met een 'Kinetic Blast.' Je kunt ook je krachten upgraden om bijvoorbeeld zware objecten te kunnen verplaatsen.

In de trailer legt Arkane uit dat wapens in Prey schaars zijn. Dat zorgt er volgens de studio voor dat je creatief moet zijn in het omgaan met en verslaan van vijanden. Zo kun je vijanden ontwijken door je te vermommen als een object in de spelwereld.

Ook is te zien dat je upgrades kunt bouwen middels een crafting systeem. De grondstoffen voor het maken van upgrades kun je verzamelen door 'recycler charges' te gebruiken. Dat zijn granaten die objecten in een ruimte in grondstoffen veranderen.

Prey komt op 5 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Meer over de game weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht met alle Prey info die tot nu toe bekend is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties