Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Prey 2 niet meer in ontwikkeling

Bethesda ziet er geen heil in.

Prey 2 is niet meer in ontwikkeling bij Human Head Studios. Dit maakt PR-hoofd Pete Hines van uitgever Bethesda bekend tijdens het PAX Australia-evenement.

"Het was een game waarin wij geloofden, maar we kregen nooit het gevoel het de goede kant op ging. We zagen geen weg naar succes indien we het product afmaakten", vertelt Hines.

"De game voldeed niet aan onze eisen en we hebben besloten om de ontwikkeling te stoppen. Het was geen makkelijke beslissing, maar het zal ongetwijfeld weinig mensen verrassen."

Het is opvallend dat Pete Hines expliciet Human Head Studios noemt. Eerder verschenen er namelijk geruchten dat de ontwikkeling van de first-person shooter over werd gedragen aan Arkane Austin.

Prey 2 zou het vervolg zijn op first-person shooter Prey. Dit deel kwam in 2006 uit voor de pc en Xbox 360.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties