Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Predator: Hunting Grounds aangekondigd

Komt in 2020 naar de PlayStation 4.

Tijdens de meest recente State of Play heeft Sony Predator: Hunting Grounds aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door Illphonic, de studio die eerder ook al Friday the 13th: The Game maakte. Predator: Hunting Grounds komt volgend jaar uit voor de PlayStation 4.

In de asymmetrische multiplayergame neemt een team van mariniers het op tegen één Predator. De gameplay doet sterk denken aan die van Evolve. De mariniers verzamelen upgrades en voeren opdrachten uit, terwijl de Predator probeert om het team stelselmatig te verzwakken en uit te dunnen.

Ontwikkelaar Illphonic heeft alvast de nodige ervaring in het genre. In 2017 bracht de studio ook al Friday the 13th: The Game uit. Die game kende bij de release echter heel wat problemen. Hopelijk heeft de ontwikkelaar intussen geleerd uit die fouten.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties