Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pre-registraties bij eSports platform E-Grounds starten nu

Gegronde reden.

UPDATE: De periode voor pre-registratie voor E-Grounds is verlengd tot 9 oktober 2022. De competities beginnen vervolgens op 10 oktober.

ORIGINEEL: Het is vanaf nu mogelijk om je tot en met 25 september te pre-registreren bij het eSports platform E-Grounds. Dat melden de makers van het Nederlandse platform in een persbericht.

Wie zich pre-registreert kan onmiddellijk een team aanmaken, zich bij een team aansluiten, en vanaf 26 september ook gratis deelnemen aan ladder matches in een competitie van een game naar keuze.

Je kunt ook voor €4,99 per maand of voor €49,90 per jaar je account upgraden naar premium-status. Wie dat doet, kan in meerdere en hogere competities deelnemen en krijgt "een unieke glow voor zijn naam".

Vanaf vandaag is er ook een E-Grounds companion-applicatie beschikbaar via de Apple Store en Google Play. In die app kun je onder andere jouw behaalde resultaten, je spelgeschiedenis en je wedstrijdschema’s bekijken.

Wil je graag een eSports carrière opbouwen via E-Grounds, klik dan zeker eens door naar onze gidsen over de beste gaming laptops in 2022 en de beste gaming headsets van 2022.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen