Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pre-orders Fable III voor PC van start

Bonus voor wie pre-ordert.

Vanaf vandaag is het mogelijk een pre-order te plaatsen voor de PC-versie van Fable III. De game zal op 20 mei verschijnen, via Steam, Games for Windows Live en de gewone winkelrekken. Je krijgt alle add-ons erbij die voor Xbox 360 verschenen en een nieuwe "hardcore mode". Er zijn ook nog enkele kleine veranderingen voor de PC-versie. Zo is de interface aangepast zodat die makkelijker met de muis te bedienen is, zijn er bugs weggewerkt en is de hoeveelheid items die je voor bepaalde achievements moet vinden aangepast.

Wie pre-ordert via Games for Windows Live krijgt er gratis Fable: The Lost Chapters bij, wie daarentegen zijn exemplaar via Steam bestelt, kan het Rebel's Weapon & Tattoo Pack uitproberen. Dat voegt 4 nieuwe wapens en 5 nieuwe tattoo-sets toe. Wat wij van de Xbox360 versie vonden, kunnen jullie hier lezen.

Het eerste kwartier van Fable III

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen