Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pre-order extras voor FF 13-2 in VS

Waaien misschien over naar Europa.

Square-Enix heeft met verschillende winkelketens in de Verenigde Staten deals uitgewerkt rond pre-orders van Final Fantasy XIII-2. Wie de game voorbestelt bij één van de volgende winkels krijgt telkens een leuke extra.

Wie de game bij GameStop gaat halen krijgt een alternatief kostuum voor Serah dat in de hele game zichtbaar is.

Bij Amazon krijgen trouwe kopers toegang tot een unieke boss battle tegen Omega. Als je tegen hem wint, zal hij zich bij je party voegen.

In winkelketen Best Buy krijgen gamers een novelle bij hun game genaamd Final Fantasy XIII: Episode 1 dat de gebeurtenissen tussen Final Fantasy XIII en zijn sequel vertelt.

Voor ons, Europese gamers maakt dit allemaal weinig uit maar het geeft wel een idee van wat wij misschien mogen verwachten als pre-order extra's. En ongetwijfeld belanden een hoop van die dingen wel op eBay zodat de hardcore fans ze allemaal kunnen verzamelen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties