Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pre-order bonussen voor 007 Legends opgedoken

Outfits, characters, wapens en boosts.

Amazon en winkelketen GameStop hebben elk hun eigen pre-order bonussen voor de volgende game rond James Bond, 007 Legends, getoond. In de game waar je iconische Bondfilms en -scènes naspeelt, zal je na het aanschaffen van het spel via een van deze twee winkels enkele extra's kunnen ontgrendelen die voor de rest van de wereld (tijdelijk) onbereikbaar zijn.

Al wie van GameStop zijn Bondgames koopt zal een extra outfit voor de coolste geheim agent uit Engeland vrijspelen, alsook een nieuw wapen en een boost. GameStops "007 Pack" geeft je namelijk een Bondoutfit voor wanneer deze niet op levensgevaarlijke missie is, een Walther PPK pistool en de "Fast Switch" boost die je sneller tussen wapens laat wisselen. Spijtig genoeg wordt het voor onze lezers moeilijk om een game via deze winkelketen te kopen, tenzij je familie in Amerika hebt wonen.

Spelers die van Amazon het spel aanschaffen krijgen twee superschurken uit het Bond universum die te gebruiken zijn in de multiplayer en "Legends" modi van het spel. Als je het "Nemesis pack" aanschaft krijg je naast de game ook de man met de ijzeren mond, "Jaws" (The Spy Who Loved Me) en voodoo priester "Baron Samedi" (Live and Let Die).

De game komt dit najaar uit voor Xbox 360, PS3 en PC.

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties