Skip to main content

Pre-order bonussen Devil May Cry dagen op

En ook de boxart laat zich zien.

Capcom heeft de pre-order extra's voor DmC: Devil May Cry onthuld. Wie de game bij Amazon bestelt zal enkele nieuwe skins krijgen die Dante's zeis, shotgun en bijl transformeren in een door beenderen opgetrokken arsenaal. Daarnaast krijgen vroege kopers ook een code die twee dagen na release naar hen zal gestuurd worden. Deze code bevat een character perk die je na elk gevecht van extra Red Orbs voorziet, de grondstof in het spel waarmee je wapens, combo's en andere items kan kopen.

De restyle van Dante viel bij het grote publiek initieel niet echt in de smaak. Het spel dat zich enkele jaren voor de andere games in de reeks afspeelt, heeft een veel jongere Dante in de hoofdrol wiens iconische witte kapsel een restyling kreeg naar een kort, zwartharig coupje. "Emo Dante", zoals de fans hem smalend noemden, bewees zich echter in verschillende gameplayfilmpjes die ondertussen op het net ronddolen. Niet moeilijk, als je Ninja Theory (Heavenly Sword, Enslaved) achter het roer van je game staan hebt.

We kregen ook eindelijk de boxart te zien van het spel waarop de demonenjager in al zijn glorie staat afgebeeld. Zijn traditioneel wapentuig, de twee revolvers en het zwaard, konden natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn alvast benieuwd naar de richting waarmee Ninja Theory met deze game is uitgegaan.

DmC: Devil May Cry komt 15 januari uit voor PS3, Xbox 360 en PC.

Deze wapens gaan vlotjes door merg en been.
Stoere jongens lopen altijd weg van explosies.

Read this next