Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Post-launch plannen Tom Clancy's The Division onthuld

Inclusief drie uitbreidingen en gratis content.

Uitgever Ubisoft onthult de post-launch plannen voor Tom Clancy's The Division.

De game krijgt dit jaar drie betaalde uitbreidingen. Iedere uitbreiding biedt toegang tot nieuwe uitrustingen en spelmechanieken.

De eerste uitbreiding heet Underground. Deze DLC voegt een nieuw gebied toe dat zich onder New York bevindt. Tweede uitbreiding Survival biedt een survival modus die zich richt op hardcore spelers. Over derde uitbreiding Last Stand zijn nog geen details vrijgegeven.

De drie uitbreidingen zijn tevens onderdeel van de Season Pass van The Division. Dit pakket geeft je ook de beschikking over een exclusieve shotgun en cosmetische items. Bezitters van de Season Pass ontvangen bovendien iedere maand exclusieve events en perks.

Mensen zonder Season Pass krijgen gratis updates in de vorm van nieuwe modi. Deze leggen de nadruk op co-op play.

Tom Clancy's The Division lanceert op 8 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Momenteel is er een gesloten bèta voor de game gaande. Bereid je hierop voor met onze The Division beta - Alles wat je moet weten.

Meer over The Division weten? Lees dan onze The Division review en raadpleeg onze The Division tips.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties