Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Post-launch maps en heroes voor Overwatch zijn gratis'

Aldus Blizzard.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment geeft in een developer update aan dat Overwatch in de toekomst gratis nieuwe maps en heroes krijgt.

"We willen graag extra maps en heroes aan de game toevoegen. De beste manier om dit te doen, is via gratis updates en niet via betaalde DLC. We hopen dat dit eventuele twijfels bij mensen wegneemt," aldus Jeff Kaplan van Blizzard.

Verder meldt Kaplan dat dat er easter eggs in bepaalde Overwatch maps te vinden zijn die hinten naar sommige nieuwe heroes.

Ook legt de ontwikkelaar uit dat de exacte post-launch content plannen nog niet bekend zijn. "We hebben geen tijdlijn voor het uitbrengen van nieuwe heroes. We kijken naar wat het beste is voor de game. Tot dusver weten we alleen dat de nieuwe heroes en maps gratis zijn."

Overwatch komt in de lente van 2016 uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De gesloten bèta voor de pc-versie van de game stopt tijdelijk op 10 december. De testfase start begin januari weer. Je kunt Yvo's ervaringen met de bèta teruglezen in zijn Overwatch preview.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties