Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Portal 2 Perpetual Testing Initiative is live

Bouw nu je eigen Portal 2 levels.

Vandaag is de Portal 2 Perpetual Testing Initiative live gegaan. Een hele mondvol, maar het houdt in dat je vanaf nu ook zelf lekker aan de slag kan gaan met het bouwen van jouw eigen Portal 2 levels.

Met de nieuwe level editor heb je alle tools in handen om de meest krankzinnige, vergezochte en hersenbrekende uitdagingen in elkaar te knutselen. Inbegrepen zijn vrijwel alle tools die Valve zelf gebruikte voor het maken van de succesvolle puzzelgame Portal 2.

Net als de krachtige Skyrim Creation Kit maakt de Portal Perpetual Testing Initiative gebruik van de Steam Workshop waarmee je moeiteloos nieuwe levels installeert en speelt. De editor is met veel enthousiasme door de community ontvangen: in de kleine 12 uur dat de editor live is gegaan zijn er al bijna 6500 puzzels ontworpen. Je begrijpt dat je je nooit meer hoeft te vervelen met Portal 2!

Ben jij enthousiast aan het knutselen geslagen? Plaats dan vooral een linkje naar jouw levels via de comments en wij zullen ze zeker testen!

Ben jij een van die mensen die Portal 2 nog steeds niet heeft aangeschaft? Dan is er goed nieuws. De game is als Midweek Madness verkrijgbaar met maar liefst 66% korting voor 6,79 in Steam. Kopen! Kopen! Kopen!

Getagged als

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties