Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Portal 2 DLC verschijnt volgende week

Dinsdag beschikbaar op alle platformen.

Het wel en wee van de Portal 2 DLC. Het werd zomer, de DLC bleek een laatkomer. September dan maar, bleek de DLC opnieuw niet gebruiksklaar. Oktober is begonnen, mijn liedje lijkt eindelijk uitgezongen.

Inderdaad, de extra content voor Portal 2 waar intussen al een tijdje sprake over is, zal deze week het levenslicht zien. Vanaf 4 oktober kunnen PC-, Mac-, PS3- en Xbox 360-spelers aan de slag met 'Peer Review'. Deze DLC bevat een nieuw co-op hoofdstuk waarin Atlas en P-Body een nieuwe reeks testkamers van GLaDOS moeten zien te doorstaan. Tel daarbij een nieuwe challenge mode voor zowel singleplayer als co-op en je kan niet anders dan tot de conclusie komen dat 'Peer Review' waar is voor je geld.

Over de prijs gesproken, als vanouds hoef je geen cent neer te tellen om de extra content voor deze Valve-game te spelen.

Wie zich alvast wil voorbereiden het Portal 2 universum nog een keer in te duiken, kan bovendien sinds kort het derde deel van de gratis soundtrack via deze website beluisteren en downloaden.

Voor de geïnteresseerden, mijn eerste dichtbundel telt zo'n 462 bladzijden en gaat uitsluitend over de vertragingen van Valve-games en speculatie over Half Life: Episode 3. Releasedatum van dit epos? Kerstmis 2007 volgens Valve-time.

Joachim is even lyrisch over Portal 2, maar weet het niet zo dichterlijk als ik uit te drukken.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties