Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Portaal rond Halo krijgt release date

Halo Waypoint op 5 november toegankelijk.

Halo blijft een van de belangrijkste franchises voor Microsoft Games. Heel verwonderlijk is het dan ook niet dat er binnenkort een afzonderlijke dienst zal verschijnen waarop alles rond de avonturen van Master Chief en zijn collega's te vinden zal zijn.

Mensen met een Xbox 360 in huis mogen zich opmaken voor de 'Halo Waypoint', een soort van hub waarop alle nieuwe ontwikkelingen rond het universum van Halo te vinden zullen zijn. Deze dienst zal vanaf 5 november beschikbaar zijn via Xbox Live en krijgt waarschijnlijk een plekje binnen de My Xbox-sectie.

Op Halo Waypoint zal alle informatie omtrent aankomende Halo-titels, zoals Halo 3: ODST en Halo: Reach, verschijnen. Ook zullen behaalde achievements en andere statistieken die je weet te behalen in Halo games hier samen te vinden zijn. Het voornaamste is echter dat de afleveringen van de aankomende animatieserie Halo Legends via de Halo Waypoint te downloaden vallen.

Ons lijkt het niet ondenkbaar dat gelijkaardige initiatieven rond andere grote Xbox-spellen als Fable en Gears of War in de toekomst zullen verschijnen mocht Halo Waypoint een succes blijken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties