Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Unite - Zeraora unlocken uitgelegd

Zo ontvang je de mythische thunderclap Pokémon in Pokémon Unite.

Zeraora is een van de Pokémon die je kunt unlocken in Pokémon Unite - een nieuwe strategische team battle game in de Pokémon game-franchise.

Deze mythische Pokémon is enkel te krijgen voor spelers die Pokémon Unite voor dinsdag 31 augustus spelen. Als je Pokémon Unite pas voor het eerst na deze datum speelt, is het niet meer mogelijk om deze Pokémon aan je verzameling toe te voegen.

Hieronder ontdek je hoe Zeraora te unlocken is in Pokémon Unite, voordat die mythische Pokémon voor altijd uit de game verdwijnt.

Op deze pagina:

Pokémon UNITE komt op 21 juli uit op Nintendo Switch!

Zeraora unlocken in Pokémon Unite

Als je Zeraora wilt unlocken in Pokémon Unite, dan moet je eerst je account maken - wat neerkomt op het kiezen van een naam en uiterlijk van je trainer - en de eerste twee tutorials voltooien. Daarna kies je je eerste Pokémon license en kom je, eindelijk, in het hoofdmenu van de game terecht.

Eens daar aangekomen druk je op X en scroll je naar beneden tot je de Mail-option ziet.

Daar moet je enkel de brief met de naam 'Launch Bonus' openen om Zeraora te ontvangen.

Denk eraan - je hebt maar tot en met dinsdag 31 augustus om Zeraora te ontgrendelen. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Alles wat je moet weten over Zeraora in Pokémon Unite

Zeraora behoort tot de Speedster class. In Pokémon Unite specialiseren deze zich in melee aanvallen.

Zijn hoge stats op vlak van mobility en offense zorgen ervoor dat Zeraora zich snel over het speelveld kan bewegen en tegenstanders kan aanvallen. Zeraoras lage endurance zorgt er dan weer voor dat je zijn HP-niveau ten allen tijde in het oog moet houden en je klaar moet staan om hem terug te trekken wanneer nodig.

We raden daarom aan om Zeraora niet in te zetten als support maar in de plaats hem te laten focussen op het verzamelen van Aeos Energy en het scoren van goals.

Gelukkig herstelt Zeraora met elke derde Basic Attack een beetje HP en leer je op Level 6 ook de move Spark. Deze herstelt ook wat van Zeraora's HP na een upgrade.

Het beste aan Zeraora is zijn Unite Move: Plasma Gale. Deze doet redelijk wat schade aan de Pokémon rondom hem en duwt tegelijkertijd alle tegenstanders weg. Hierdoor creëer je dus ruimte op het veld. Daarbovenop creëert Plasma Gale ook een zone op het speelveld waarin Zeraora's Basic Attack krachtiger wordt én meer bereik heeft.

We moeten er echter wel bij zetten dat Zeraora qua moeilijkheidsgraad op het Expert level zit. Daarom raden we je aan om eerst in de Practice Area zijn aanvallen beter te leren kennen voordat je hem inzet in een match.

Veel succes met Zeraora in Pokémon Unite!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties