Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Unite komt in juli uit voor Nintendo Switch

Mobiele versie is voor deze zomer.

Pokémon Unite komt ergens in juli uit voor de Switch en in september voor Android en iOS. Dat onthullen The Pokémon Company en ontwikkelaar TiMi Studio.

Naast een releasedatum onthullen beide bedrijven dat de game ook cross-play ondersteunt tussen de Switch en mobiele apparaten. Verder beschikt de game ook over cross-progressie waardoor Switch-spelers bij de release van de mobiele versie hun gemaakte progressie kunnen overzetten naar Android en iOS. Daarvoor heb je een Pokémon Trainer Club-account of Nintendo Account nodig.

Verder krijgt de game ook een nieuwe trailer waarin je ook gameplay te zien krijgt. Die toont hoe gevechten in z'n werk gaan en hoe je punten verdient door bepaalde doelen te veroveren.

Cover image for YouTube videoUK: Pokémon UNITE is coming this summer!

De aankondiging van de gratis MOBA Pokémon Unite dateert alweer van juni 2020. Toen toonde ontwikkelaar TiMi Studio enkele screenshots van de game en legde hij uit wat spelers in deze MOBA moeten doen.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Unite

Android, iOS, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties