Skip to main content

Pokémon Unite Eevee Festival aangekondigd

Met Umbreon en Leafeon.

Het Pokémon Unite Eevee Festival vindt plaats van 24 mei tot 20 juni 2023. Dat maakt The Pokémon Company International bekend.

Tijdens het Eevee Festival worden Eevee Appeal-o-rama-gevechten aan de game toegevoegd. In deze quick battle-mode speel je als een van de verschillende Eeveelutions en zijn er gewone en Gigantamaxte wilde Eevee aanwezig op de map.

In die mode verzamel je onder andere puzzelstukjes van Unite-licenties. Wie tien puzzelstukjes verzamelt, kan die vervolgens inwisselen voor licenties van Espeon, Glaceon of Sylveon.

Gigantamax Eevee.

De speciale gevechten lopen van vanaf 25 mei 09:00 uur tot en met 23 juni om 01:59 uur.

Tussen nu en 8 juni is er elke week een nieuwe Holowear Checkered Style beschikbaar. Zo krijg je de komende weken respectievelijk toegang tot Holowear van Glaceon, Espeon, Sylveon, Umbreon en Leafeon.

Als laatste komt er binnenkort een nieuwe gevechtspas met extra uitdagingen en nieuwe beloningen.

Van 12 juni tot en met 21 juli kun je via de premiumpas verschillende Holowear Styles en Trainer-modes-voorwerpen ontgrendelen.

Eerder ontdekte je dat de Pokémon Trading Card Game Live op 8 juni 2023 uitkomt voor Android, iOS, Mac en pc. Op onze website vind je ook verslagen van de Pokémon Special Championships 2023 en de Pokémon Europe International Championships 2023.

Read this next