Skip to main content

Pokémon Unite - Cinderace build: Beste items en moves voor Cinderace uitgelegd

Onze aanbevelingen voor de beste Cinderace build.

Een sterke Cinderace build geeft je de mogelijkheid om de afstandsaanvallen en het brandende effect van deze Pokémon in je voordeel te gebruiken in Pokémon Unite - de MOBA Pokémon game.

Cinderace is gecategoriseerd als een Attacker Pokémon, wat betekent dat hij gespecialiseerd is in het veroorzaken van zoveel mogelijk schade en om ervoor te zorgen dat je dat doet, moet je logischerwijs de beste items en moves voor Cinderace kennen.

Hieronder vind je onze aanbevelingen voor de beste Cinderace build of, als je een andere Pokémon wilt gebruiken, bekijk onze Pokémon Unite tier list.

Op deze pagina:

Pokémon Unite Launches on Nintendo Switch on July 21!Bekijk op YouTube

Beste Cinderace build: Onze aanbevelingen voor de beste Cinderace moveset in Pokémon Unite

Cinderace is geclassificeerd als een Attacker in Pokémon Unite, wat betekent dat hij veel schade kan aanrichten, maar een laag uithoudingsvermogen heeft. Ondanks het lage uithoudingsvermogen heeft Cinderace de mogelijkheid om andere Pokémon te verbranden, waardoor er passieve schade ontstaat. Daarnaast beschikt Cinderace over een goede selectie van afstandsaanvallen.

Wanneer je als deze Pokémon speelt, moet je je altijd concentreren op het zo snel mogelijk levelen van de Pokémon. Dat komt omdat je, als evolutie, de match begint als Scorbunny, die eigenlijk vrij zwak is.

Lees het volgende gedeelte voor meer informatie over de evolutielijn van Cinderace in Pokémon Unite.

Een groot voordeel van het spelen als Cinderace is dat hij vijanden kan verbranden en zo een bepaalde hoeveelheid passieve schade toebrengt. Door gebruik te maken van Blaze kun je het effect optimaal benutten. Zorg er alleen wel voor dat je na elke move een Basic Attack gebruikt, zoals Ember, om zoveel mogelijk vijanden te verbranden.

Aan het begin van de match heb je de keuze tussen Ember en Low Sweep.

We raden je aan om Ember te kiezen, vanwege de wijze waarop hij je tegenstander verbrandt, waardoor zowel hun gezondheid als hun aanvalskracht voor een korte tijd afnemen. In combinatie met Cinderace's ability en een Basic Attack verhoogt deze move de hoeveelheid passieve schade die deze Pokémon aanricht.

Als Cinderace Level 7 bereikt, moet je kiezen tussen Pyro Ball of Blaze Kick.

Voor deze keuze raden we Pyro Ball aan, omdat het je de mogelijkheid geeft om Cinderace's ability als een afstandsaanval te gebruiken. Het verbrand je tegenstander ook meer door de verhoogde passieve schade en, eenmaal geüpgraded, vermindert het de cooldown van Flame Charge of Feint, afhankelijk van welke je uiteindelijk kiest.

Het is belangrijk om te weten dat deze extra bonus alleen wordt toegepast als je met de move succesvol een andere Pokémon raakt, dus richt zorgvuldig!

Op Level 8, moet je kiezen tussen Flame Charge of Feint.

We raden je aan om Feint te kiezen. Dat komt doordat het de snelheid van Cinderace's moveset verhoogt en hem tijdelijk onzichtbaar maakt, wat je een klein voordeel op je tegenstanders geeft. Het helpt je eventueel ook om te ontsnappen.

Als je Feint upgradet, herstelt het ook een deel van je gezondheid als je daarna met succes een Basic Attack uitvoert. Dat effect kan tot drie aanvallen duren en gemakkelijk het verschil betekenen tussen leven of dood.

Op Level 9, ontgrendel je Cinderace's Unite Move - Blazing Bicycle Kick.

Het grote voordeel van deze move is dat je het gebied kunt kiezen, zodat je hem gemakkelijk op afstand van je tegenstander kunt gebruiken. Omdat de aanval ook je bewegingssnelheid verhoogt als hij raakt, kun je op de tegenstanders afstormen en ze afmaken.

Cinderace's evoluties in Pokémon Unite uitgelegd

Cinderace is de allerlaatste evolutie van Scorbunny, wat betekent dat hij in Pokémon Unite als Scorbunny begint.

Om als Cinderace te spelen, moet je Scorbunny naar Level 5 brengen en vervolgens Raboot naar Level 7.

Beste 'Held Items' voor Cinderace in Pokémon Unite uitgelegd

Bij het kiezen van 'Held Items' voor Cinderace in Pokémon Unite kun je je het beste richten op items die zijn aanvalskracht vergroten. Daaronder vallen voorwerpen zoals Scope Lens, die de critical-hit damage verhoogt en de Muscle Band, die de basic attack damage verhoogt.

Je kunt ook overwegen om de Score Shield te gebruiken, dat een Pokémon beschermt wanneer die een goal probeert te maken. Wanneer dit item wordt gecombineerd met de Attack Weight, dat de aanvalskracht van een Pokémon verhoogt zodra hij een goal heeft gemaakt, krijgt Cinderace de extra boost die hij nodig heeft, terwijl tegelijkertijd de score van je team toeneemt.

Beste 'Battle Items' voor Cinderace in Pokémon Unite uitgelegd

Als het gaat om 'Battle Items' voor Cinderace in Pokémon Unite, zijn er drie belangrijke opties die je moet overwegen.

Het eerste is Potion - dit is de allereerste 'Battle Item' die je vrijspeelt en waarmee je een kleine hoeveelheid gezondheid terugkrijgt. Met een cooldown van 30 seconden helpt dit item je om lastige situaties te overleven of je de boost te geven die je nodig hebt om een tegenstander te verslaan.

Potion is altijd een goede keuze.

X Speed, dat wordt vrijgespeeld op Trainer Level 8, is ook een goede optie. Dit voorwerp verhoogt de bewegingssnelheid van Cinderace, waardoor je in staat bent om afstandsaanvallen uit te voeren en snel weg te komen.

De Eject Button is ook een andere goede optie voor Cinderace, omdat je daarmee in een bepaalde richting beweegt. Dit betekent dat je de Eject Button kunt gebruiken om een verrassingsaanval op vijanden uit te voeren - door midden op het strijdtoneel te verschijnen om je Unite Move uit te voeren.

Hoe ontgrendel je Cinderace in Pokémon Unite

Om Cinderace in Pokémon Unite te ontgrendelen moet je zijn Pokémon license uit de 14-daagse Welcome Gifts-selectie hebben ontvangen door acht dagen lang in te loggen in Pokémon Unite, ofwel de Pokémon license hebben gekocht bij de Unite Battle Committee.

Cinderace's license kost 8000 Aeos Coins of 460 Aeos Gems.

Veel plezier Cinderace in Pokémon Unite!

Read this next