Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Unite - Absol build: Beste items en moves voor Absol uitgelegd

Onze aanbevelingen voor de beste Absol build.

Een goed doordachte Absol build in Pokémon Unite - de MOBA Pokémon game - kan in het voordeel zijn voor je team.

Absol is momenteel een van de beste Speedster Pokémon in de game, maar om zijn volledige potentieel te ontgrendelen, is er wel wat vaardigheid nodig. Daarom is het goed om te weten wat de beste items en moves voor Absol zijn.

Hieronder vind je onze aanbevelingen voor de beste Absol build, maar als je liever een andere Pokémon gebruikt, lees dan onze Pokémon Unite tier list.

Op deze pagina:

Pokémon Unite Launches on Nintendo Switch on July 21!Bekijk op YouTube

Beste Absol build: Onze aanbevelingen voor de beste Absol moveset in Pokémon Unite

Absol wordt getypeerd als een Speedster in Pokémon Unite, wat betekent dat deze Pokémon, met zijn hoge mobiliteit en aanvallende stats, perfect is om vijanden neer te halen en goals te maken. De moeilijkheidsgraad van Absol is 'expert', dus als je het volledige potentieel wilt bereiken, moet je flink oefenen.

Als je met Absol speelt, moet je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk aanvallen je tegenstander raken. Dat is onder meer te danken aan Absols ability, Super Luck, die zijn critical-hit rate verhoogt en hem daardoor veel dodelijker maakt.

Het is eveneens een goed idee om aan het begin van de match tijd te besteden aan het snel levelen van Absol. Een goede locatie om dat te doen is in het midden van de map, omdat je dan niet alleen XP kunt verzamelen die je nodig hebt, maar ook enkele nuttige buffs verdient door Ludicolo en Bouffalant te verslaan.

Aan het begin van de match heb je de keuze uit Slash of Feint.

Terwijl Slash de meer directe melee aanval is, raden we je toch Feint aan, omdat het zowel de verdedigingsstatus als het schild van je tegenstander negeert. Feint geeft Absol ook meer controle over het strijdtoneel - verdwijnen en weer tevoorschijn komen achter vijanden - en, door het onder de knie te krijgen, merk je dat Absols later moves gemakkelijker te gebruiken zijn, zoals Night Slash.

Bij het bereiken van Level 5, moet je kiezen tussen Night Slash of Pursuit.

We raden je aan om Night Slash te kiezen, omdat als je de move raakt, je hem een tweede keer kunt gebruiken. Bij deze tweede aanval verandert de move iets: Absol gaat recht vooruit en de critical-hit rate neemt toe, afhankelijk van hoe laag de gezondheid van je tegenstander is. Eenmaal geüpgraded, heelt deze tweede aanval ook een deel van Absols gezondheid.

Night Slash is lastig om onder de knie te krijgen, maar als je het eenmaal onder controle hebt, ben je niet meer te stoppen. Hiermee kun je vijandelijke aanvallen ontwijken en snel hun schade toebrengen, zodat je die kostbare punten kunt verzamelen.

Op Level 7, heb je de keuze tussen Psycho Cut of Sucker Punch.

We raden je Psycho Cut aan, omdat het een sterke melee move is en goed met Night Slash samengaat. Aangezien Psycho Cut zowel de bewegingssnelheid van je tegenstander vermindert als de hoeveelheid schade die je Basic Attack hun toebrengt voor drie slagen verhoogt, kun je deze combinatie van moves gemakkelijk inzetten om je vijanden te verslaan, of op zijn minst uit te schakelen.

Op Level 9, speel je Absols Unite Move vrij - Midnight Slash.

Dat is een krachtige aanval waarbij je een reeks krachtige klappen uitdeelt aan een gekozen vijand, voordat je hem aan de kant duwt. Wees echter voorzichtig bij het inzetten van de aanval, want je wilt voorkomen dat je een wilde Pokémon aanvalt of je gekozen vijand helemaal mist.

Beste 'Held Items' voor Absol in Pokémon Unite uitgelegd

Voor Absols beste 'Held Items' in Pokémon Unite, moet je diegene kiezen die zijn offensieve kracht verhogen.

De Scope Lens is een goede keuze, omdat het voorbouwt op Super Luck - Absols ability - door de critical-hit damage van deze Pokémon te verhogen. Je kunt ook overwegen om items als de Muscle Band en Wise Glasses te gebruiken, die ook Absols op aanvallen gebaseerde stats verhogen. De Attack Weight is een andere goede keuze, maar het is belangrijk om te onthouden dat de boost van het item alleen wordt toegepast als je een goal scoort.

Tot slot is het het overwegen waard om een item te gebruiken dat Absols gezondheid herstelt, vooral als je de Pokémon voornamelijk voor gevechten gebruikt. Zowel de Shell Bell als Leftovers zijn goede items om uit te kiezen, omdat ze de gezondheid van Absol gedurende de match passief verhogen.

Beste 'Battle Items' voor Absol in Pokémon Unite uitgelegd

Bij het kiezen van een 'Battle Item' voor Absol in Pokémon Unite, wil je eentje kiezen die inspeelt op de belangrijkste eigenschappen van de Pokémon: damage doen en goals maken. Daarom raden we je aan om X Attack of X Speed te kiezen.

X Attack verhoogt Absols aanvals- en speciale aanvalsstatistieken voor een korte periode, dus als je ervoor kiest om dit item te gebruiken, zorg er dan voor dat je het gebruikt voordat je je Unite Move inzet. X Speed, aan de andere kant, verhoogt Absols bewegingssnelheid voor een korte tijd, wat handig is als je naar een goal rent.

Tot slot kun je ook overwegen om Goal-Getter te gebruiken. Dit 'Battle Item' wordt vrijgespeeld op Trainer Level 18 en verdubbelt je goalsnelheid voor een korte tijd. Het heeft wel een lange cooldown van 120 seconden, oftewel 2 minuten, maar als je de vaardigheden van Absol onder de knie hebt, kan dit item je team helpen om de match te winnen.

Hoe ontgrendel je Absol in Pokémon Unite

Om Absol in Pokémon Unite te ontgrendelen moet je de Pokémon license van de Unite Battle Committee kopen.

Absols license kost 10,000 Aeos Coins en 575 Aeos gems.

Veel plezier met Absol in Pokémon Unite!

Read this next