Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokemon Trading Card Game krijgt bordspel

Board game verwelkomt Pokémon.

The Pokémon Company kondigt via een persbericht aan dat de Pokemon Trading Card Game een bordspel genaamd Pokémon Trading Card Game Battle Academy krijgt. De board game lanceert op 31 juli 2020.

De game is bedoeld voor maximaal twee spelers en bevat drie decks met zestig kaarten en enkele gameplay-accessoires. Daarnaast krijg je bij elk exemplaar een code waarmee je toegang krijgt tot de online variant van de game op Android en iOS.

Battle Academy is volgens senior director of consumer marketing J.C. Smith makkelijk aan te leren voor zowel kinderen als ouders. Het uiteindelijke doel van de game is om kinderen en hun ouders dichter bij elkaar te brengen via het bordspel.

Er is meer Pokémon-gerelateerd nieuws. Zo gaat Pokémon GO Fest dit jaar enkel digitaal door. Alle Pokémon GO tips en tricks vind je nog steeds op onze website.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties