Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Trading Card Game en Stadium 2 zijn nu beschikbaar via Nintendo Switch Online

Voor de sterke trainers.

Pokémon Trading Card Game en Pokémon Stadium 2 zijn nu beschikbaar via Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Dat werd bekend gemaakt in een Pokémon Direct.

Pokémon Trading Card Game werd in 1998 uitgebracht op Game Boy Color. De game is een adaptatie van de tabletop-versie van de Pokémon Trading Card Game en bevat de eerste drie kaartensets van dat spel.

Reclamespot Pokémon Trading Card Game voor Game Boy

Pokémon Stadium 2 daarentegen kwam twee jaar later uit voor de Nintendo 64 en bevat de 251 Pokémon uit de eerste en tweede generatie. In de originele game konden spelers hun Pokémon uit Pokémon Red/Blue en Pokémon Gold/Silver in 3D tegen elkaar laten vechten. Bij deze Nintendo Switch-port is het echter niet mogelijk om je Pokémon over te zetten en zit je vast aan de standaard Pokémon in de game met vooraf bepaalde aanvallen.

Benieuwd welke games er nog op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket te vinden zijn? Bekijk dan ons overzicht van alle games in Nintendo Switch Online-abonnement.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties