Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Trading Card Game aangekondigd voor Android en iOS

Versies voor pc en Mac volgen later.

The Pokémon Trading Card Game krijgt dit jaar voor de eerste keer een mobiele app die Pokémon TCG Live heet. De mobile game komt eerst uit op Android en iOS, maar later dit jaar komt daar ook nog een port op pc en Mac bij. De game krijgt eerst een soft launch in Canada en is later beschikbaar in de rest van de wereld.

In Pokémon TCG Live bouwen spelers hun eigen deck, voltooien ze daily challenges en daily quests en maken ze het andere spelers moeilijk tijdens de online battles. Het enige minpunt aan deze versie van de game is dat je geen kaarten kunt ruilen met andere spelers.

Wie nieuwe kaarten aan zijn collectie wil toevoegen, speelt die vrij door de code cards te scannen, door in-game booster packs te kopen en daily quests te voltooien. Naast kaarten ontgrendel je dankzij de daily challenges ook avatar-opties en andere cosmetische voorwerpen.

Omdat de Pokémon TCG Online app al te spelen is op iPad via een Pokémon Trainer-account, en de versie op mobiele apparaten, pc en Mac cross-platform play heeft, is het erg makkelijk om je kaartenverzameling over te zetten naar de game op Android en iOS.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties