Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Sword en Shield Isle of Armor DLC krijgt releasedatum

De Gigantamax!

Via een gloednieuwe trailer ontdekken dat de Pokemon Sword & Shield Isle of Armor DLC op 17 juni lanceert. Naast een releasedatum geeft de trailer ook een voorsmaakje van de omgevingen en extra informatie omtrent de Isle of Armor en Crown Tundra DLC.

In de Isle of Armor DLC krijgen spelers de kans om Galarian Slowbro en de Gigantamax-vormen van Blastoise en Venusaur aan beide versies van de game toe te voegen. Verder zien we ook hoe de 2 Gigantamax-vormen van Urshifu eruit zien.

Crown Tundra introduceert daarentegen de twee nieuwe Regi-Pokémon Regieleki en Regidrago en de Galarian-vormen van Articuno, Zapdos en Moltres. Als laatste maken we ook kennis met nieuwe personages, een Dynamax Adventure voor drie spelers en een Galarian Star Tournament voor twee spelers.

En dat is nog niet alles, want van 1 tot 30 juni kunnen spelers deelnemen aan het Gigantamax Festival. Tijdens dat evenement krijgen spelers de kans om per versie in totaal twaalf Gigantamax-vormen van terugkerende Pokémon te vangen.

Alle andere reeds aangekondigde details van de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Shield en onze Pokémon Sword en Shield review vinden jullie op onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties