Skip to main content

Pokémon Sword en Shield Isle of Armor DLC krijgt releasedatum

De Gigantamax!

Via een gloednieuwe trailer ontdekken dat de Pokemon Sword & Shield Isle of Armor DLC op 17 juni lanceert. Naast een releasedatum geeft de trailer ook een voorsmaakje van de omgevingen en extra informatie omtrent de Isle of Armor en Crown Tundra DLC.

In de Isle of Armor DLC krijgen spelers de kans om Galarian Slowbro en de Gigantamax-vormen van Blastoise en Venusaur aan beide versies van de game toe te voegen. Verder zien we ook hoe de 2 Gigantamax-vormen van Urshifu eruit zien.

Crown Tundra introduceert daarentegen de twee nieuwe Regi-Pokémon Regieleki en Regidrago en de Galarian-vormen van Articuno, Zapdos en Moltres. Als laatste maken we ook kennis met nieuwe personages, een Dynamax Adventure voor drie spelers en een Galarian Star Tournament voor twee spelers.

Bekijk op YouTube

En dat is nog niet alles, want van 1 tot 30 juni kunnen spelers deelnemen aan het Gigantamax Festival. Tijdens dat evenement krijgen spelers de kans om per versie in totaal twaalf Gigantamax-vormen van terugkerende Pokémon te vangen.

Alle andere reeds aangekondigde details van de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Shield en onze Pokémon Sword en Shield review vinden jullie op onze website.

Read this next