Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Sword en Pokémon Shield geeft vier Galarian-vormen weg via Mystery Gift

Zwaard- en schild-rijke cadeaus

Om de aankomende release van The Isle of Armor-uitbreiding voor Pokémon Sword en Shield te vieren, maakt Nintendo bekend dat je de komende weken vier Galarian-vormen van Pokémon en tal van extra's voor beide games kunt downloaden. Tussen 22 mei en 12 juni krijg je toegang tot de verschillende Pokémon.

Tijdens het evenement krijgen Pokémon Sword en Shield-spelers gratis de Galarian-vormen van Mr. Mime, Ponyta, Corsola en Meowth. Elke Pokémon bevat naast een speciale vorm ook een speciale verborgen vaardigheid. Daarnaast krijg je elke vrijdag ook toegang tot een set poké balls of speciale voorwerpen die onder andere de levels van je Pokémon opkrikken.

Om al die dingen te innen, ga je elke vrijdag naar Mystery Gift in het hoofdmenu. Daar selecteer je eerst 'Get a Mystery Gift' en vervolgens 'Get via Internet'. Daarna maak je verbinding met het internet, selecteer je de te innen cadeau's en bevestig je de gemaakte cadeaus. Als dat lukt, dan slaat de game automatisch op en ben je klaar om je cadeaus te ontvangen.

Alle details rond The Isle of Armor-uitbreiding van de Pokémon Sword en Shield-uitbreidingspas vind je op onze website. Meer informatie over beide games vind je in onze Pokémon Sword en Shield review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Sword and Shield

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties