Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Super Mystery Dungeon onthuld voor 2016

Details echter nog Schizor.

Nintendo en The Pokémon Company onthullen vandaag dat Pokémon Super Mystery Dungeon in ontwikkeling is voor de Nintendo 3DS. De game lanceert in 2016.

Details zijn verder nog schaars. De willekeurig gegenereerde kerkers zijn groter dan in de voorgaande games, en je strijdt naast legendarische en mythische Pokémon. Verder is enkel onderstaand logo vrijgegeven.

In 2012 werd Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity nog uitgebracht voor de Nintendo 3DS. De serie begon op de Game Boy Advance en Nintendo DS. Sindsdien zijn er meer dan 13 miljoen games binnen de reeks verkocht.

Je speelt er in als een Pokémon zelf, in plaats van een trainer. Zo praat je met andere Pokémon en neem je quests aan, die je vaak naar kerkers brengen waarvan de layout iedere keer anders is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties