Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Scarlet en Violet - Zo versla je Top Champion Geeta

En word je een Champion in Paldea.

Geeta is de Top Champion in Pokémon Scarlet en Violet, dat betekent dat je haar moet verslaan nadat je de leden van de Elite Four hebt overwonnen om zelf de titel van Champion te krijgen.

Hieronder vind je Geeta's Pokémon-team, hun Levels en zwaktes zodat je weet hoe je Geeta verslaat in Pokémon Scarlet en Violet. Nadien moet je het ook nog een laatste keer opnemen tegen Nemona, maar voordien kun je jouw teamstelling nog aanpassen en je Pokémon genezen.

Cover image for YouTube videoPokémon Scarlet & Violet Preview - Wij speelden ze al!

Zo versla je Top Champion Geeta in Pokémon Scarlet en Violet

Voor je het tegen Geeta opneemt, moet je de tijd nemen om Pokémon te healen en de PP van de gebruikte moves aanvullen. Wanneer je klaar bent voor de Top Champion, ga dan door de deur voor je.

Dit is Geeta's team:

Pokémon Level Type Zwak tegen
Espathra 61 Psychic Bug, Dark en Ghost
Gogoat 61 Grass Bug, Fire, Flying, Poison en Ice
Avalugg 61 Ice Fire, Fighting, Rock en Steel
Kingambit 61 Dark / Steel Fire, Fighting en Ground
Veluza 61 Water / Psychic Bug, Dark, Electric, Grass en Ghost
Glimmora 62 Rock / Poison
Terra Type: Rock
Ground, Psychic, Steel en Water
Terra Type: Fighting, Grass, Ground, Steel en Water

Espathra, Gogoat en Veluza zijn allemaal zwak tegen Bug, Dark, en Ghost-Pokémon en daarom raden we je aan om de hoogste gelevelde Pokémon van dat type of eentje die een Bug, Dark, of Ghost move heeft te gebruiken.

Avalugg, Kingambit en Glimmora zijn ook allemaal zwak tegen Fighting-type moves. Daarom is het een goed idee om je sterkste Fighting-type te gebruiken tegen deze Pokémon van Geeta. Anderszijds kun je ook een Fire-type gebruiken om Avalugg, Kingambit en Gogoat te verslaan en daarna een Grass, Ground, Steel of Water-type Pokémon te gebruiken om Glimmora te verslaan.

Glimmora zal voor zijn eerste aanval worden geterastallized, dus laat zeker ook een van je Fighting, Grass, Ground, Steel of Water Tera type Terastallizen.

Voor het verslaan van Geeta, krijg je 14.880 prize money en krijg je de titel Champion! Laat je team rusten, vul je voor items aan en ga naar het laatste gevecht tegen Nemona om de Victory Road verhaallijn te voltooien.

Veel succes tegen Champion Geeta!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokemon Scarlet and Violet

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties