Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Scarlet en Violet - Tadbulb evolueren in Bellibolt uitgelegd

Zo voeg je Bellibolt toe aan je Pokédex.

Tadbulb laten evolueren in Bellibolt in Pokémon Scarlet and Violet is geen eenvoudige opgave als je geen idee hebt hoe je dat aanpakt.

Tadbulb is namelijk een van de Special Evolutions die je kunt vinden in Pokémon Scarlet en Violet. In dit geval betekent dat je hem alleen kunt laten evolueren door een specifieke Evolution Stone te gebruiken.

Hieronder zeggen we je waar je Tadbulb vindt en hoe je Tadbulb laat evolueren in Bellibot in Pokémon Scarlet en Violet.

Op deze pagina:

Hier vind je Tadbulb in Pokémon Scarlet en Violet

Je kunt Tadbulb vinden in de Wetlands en vlakbij oevers van de rivieren in Pokémon Scarlet en Violet. Op de onderstaande afbeeldingen zie je zijn habitat:

Zoals je ziet, vind je Tadbulb vlabij de vele rivieren van Pokémon Scarlet and Violet. Ga er dus naartoe en kijk in het water en het omliggende gebied. Als je zwemmen ontgrendelt, ga dan in de rivieren op zoek naar een Tadbulb.

Zo laat je Tadbulb evolueren in Bellibolt

Om Tadbulb in Bellibot te laten evolueren in Pokémon Scarlet en Violet moet je een Thunder Stone gebruiken. Die laatste kun je kopen in de Delibird Presents-winkels in Mesagoza, Levincia en Cascarrafa. Om Thunder Stones te kunnen kopen, moet je minstens drie Gym Badges hebben. Na die mijlpaal wordt de lijst met het aantal producten dat je kunt kopen, uitgebreid.

Wanneer je een Thunder Stone hebt, ga dan naar je Bag, selecteer hem en gebruik hem op je Tadbulb. Vervolgens evolueert die in een in een Bellibolt, die beschikt over de Electromorphosis ability. Daarmee worden electrische aanvallen sterker als Bellibolt wordt geraakt in een gevechten.

Thunder Stones kun je ook vinden tijdens het verkennen van de open wereld. Zoek er zeker naar in de buurt van de windmolens in West Province (Area One). Je vindt ze ook op willekeurige glinsterende plekken op de grond. Wie meer wilt weten over voorwerpt, leest best eens onze gids over de locaties van de Thunder Stone in Pokémon Scarlet and Violet.

Dat is alles wat je moet weten over de evolutie van Tadbulb in Pokémon Scarlet en Violet. Bellibolt is een geweldige aanvulling voor je team als je het opneemt tegen de Flying Gym. De Electromorphosis ability kan erg krachtig worden naarmate je vorderingen maakt in het gevecht.

Veel succes met Tadbulb te laten evolueren in Bellibolt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokemon Scarlet and Violet

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties