Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Scarlet en Violet - Spiritomb vangen

Zo voeg je Spiritomb toe aan je Pokédex.

Je kunt Spiritomb vangen in Pokémon Scarlet en Violet en deze Forbidden Pokémon aan je Pokédex toevoegen.

Dit is niet de makkelijkst te vinden Pokémon, omdat zijn locatie niet wordt weergegeven in de Pokédex. Daarom ontdek je hieronder waar je een Spiritomb vindt in Pokémon Scarlet en Violet.

Op deze pagina:

Waar vind je een Spiritomb in Pokémon Scarlet en Violet

In tegenstelling tot de 999 Gimmighoul coins die je moet verzamelen en Pokémon Legends: Arceus, waar je 108 Wisps moest verzamelen, moet je in deze game niet veel doen om de Forbidden Pokémon te kunnen vangen.

Wilde Spiritombs komen hier 's nachts tevoorschijn.

Dit is meteen ook de makkelijkst te vangen Spiritomb sinds zijn release in Gen 4. Je moet namelijk gewoon 's nachts naar de juiste plek gaan. Die plek is niet zo gemakkelijk te vinden, omdat je die niet in de Pokédex kunt vinden.

Om Spiritomb te vinden, vlieg je naar Paldea's Highest Peak (vlakbij Monerevera) en dan zweef je in noordwestelijke richting over de rivier naar de onderstaande locatie.

Spiritomb vind je op deze besneeuwde klif.

De Spiritombs die we in Paldea tegenkwamen, vonden we allemaal op dezelfde plaats. Ga 's nachts naar die plek en als je hem tegenkomt, gooi er dan een Quick Ball naar. Als je bang bent dat hij wegrent of je hem verslaat, zet Autosave dan voor deze Pokémon uit (vergeet niet om het nadien terug aan te zetten).

Een zeldzame Pokémon proberen te vangen, levert vaak wat gezonde stress op.

Om er sneller een te vinden, eet dan zeker een sandwich die de encounter rate van Ghost- of Dark-type verhogen. Aangezien Spiritomb een zeldzame spawn is, raden we dit ten zeerste aan!

Spiritomb in de Pokédex

Wie benieuwd is naar de Pokédex-pagina van deze Forbidden Pokémon, vindt die hieronder:

De Pokédex-pagina van Spiritomb.

Read this next