Skip to main content

Pokémon Scarlet en Violet history les, geschiedenis antwoorden en Ms Raifort uitgelegd

Slaag voor je geschiedenisexamens in Scarlet en Violet!

Als je de antwoorden op de geschiedenisvragen weet in Pokémon Scarlet en Violet is het een stuk gemakkelijk om te slagen voor de lessen geschiedenis ('history' in het Engels).

Als je geschiedenislessen volgt kan je ook een betere band krijgen met Ms Raifort. Die band leidt dan weer naar het kunnen plaatsen van de Firescourge Shrine, de Grasswither Shrine, de Groundblight Shrine en de Icerend Shrine op je map.

Om je op weg te helpen helpen we je in je studies. Hieronder staan alle history antwoorden voor je tussentijdse en eindexamens in Pokémon Scarlet en Violet.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

History midterm antwoorden in Pokémon Scarlet en Violet

Hieronder vind je alle antwoorden op de history midterm (tussentijds examen van geschiedenis) in Pokémon Scarlet en Violet.

Je moet in totaal drie correcte antwoorden geven om te slagen in het examen. Als beloning krijg je ook 5 Exp. Candies S. Je zal ook je studies geschiedenis kunnen verderzetten aan de Academy en Raifort's verhaallijn kunnen verderzetten.

Dit zijn de history midterm antwoorden in Pokémon Scarlet en Violet:

 • What is the name of the geological formation in the center of the Paldea region? - The Great Crater of Paldea
 • What was long believed to rest in the depths of Area Zero? - Treasure
 • How many years ago did the Paldea Empire begin to rule this region? - Approximately 2,000 years ago
 • How many years ago was this academy built? - 805 years ago
 • Those seeking _____ need look no further than the oranges / grapes of Paldea. - Knowledge

History final antwoorden in Pokémon Scarlet en Violet

Hieronder vind je alle antwoorden voor de history final (geschiedenis eindexamen) in Pokémon Scarlet en Violet.

Deze keer moet je vier vragen correct beantwoorden om te slagen. Maar als je dat doet krijg je wel 5 Exp. Candies M in ruil.

Net zoals in het tussentijds examen zijn het telkens meerkeuzevragen, dus hieronder geven we enkel het correcte antwoorden:

 • What is the area within the Great Crater of Paldea called? - Area Zero
 • How many years ago was the academy founded? - 805 years ago
 • Which of these did not appear in the Paldea fairy tale about the four treasures? - A folding fan
 • Which Area Zero Expedition member wrote the record of the team’s activities? - Heath
 • How many years ago did Professor Sada / Turo invent Tera Orbs? - 10 years ago

History lesson antwoorden in Pokémon Scarlet en Violet

Hieronder staan alle antwoorden op de vragen die Raifort stelt tijdens de geschiedenislessen in Pokémon Scarlet en Violet.

Je moet niet al deze vragen correct beantwoorden om een volgende geschiedenisles te kunnen volgen of het verhaal van Ms. Raifort verder te volgen. Maar ze geeft je een complimentje als je het goed hebt, en is dat uiteindelijk niet even belangrijk?

Alle vragen die ze stelt zijn meerkeuzevragen, maar we zetten hieronder enkel het correcte antwoord:

Les 1:

 • What exactly was believed to rest in the depths of the Great Crater - inside Area Zero? - Treasure

Les 2:

 • Approximately how many years ago was it that the Paldean Empire began to rule this region? - About two thousand years ago

Les 3:

 • Approximately how many years ago was this academy of ours established? - About eight hundred years ago

Les 4:

 • What do you think these tablets were? - Wooden plans for writing on

Les 5:

 • What was the name of the team that first made it to the deepest reaches of the Great Crater? - The Area Zero Expedition

Les 6:

 • What is the name of the famous professor who unraveled the Terastal phenomenon mystery? - Professor Sada in Pokémon Scarlet and Professor Turo in Pokémon Violet

Ms Raifort's verhaal in Pokémon Scarlet en Violet uitgelegd

Ms Raifort is de geschiedenislerares in Pokémon Scarlet en Violet, en ze is gefascineerd door een oud sprookje in Paldea dat gaat over vier mysterieuze Pokémon.

Als je haar verhaallijn volgt, dan zal ze de locaties van de Firescourge Shrine, Grasswither Shrine, Groundblight Shrine en Icerend Shrine op je map aanduiden. Niet enkel maakt dat ze gemakkelijker te vinden, het laat je ook toe om er meteen naartoe te vliegen.

Zodra je de vier Ruinous Pokémon gevangen hebt, krijg je ook TM140 Nasty Plot. De naam van deze TM en Raifort die zegt dat ze iemand met een puur hart nodig had om deze Poémon te vangen doet ons toch wel vragen stellen bij haar plannen voor deze legendary Pokémon.

Dit is nogal onheilspellend...

Maar eerst moet je een betere band krijgen met Raifort. Dat doe je door Paldea Gym Badges te verzamelen in de Victory Road verhaallijn zodat je toegang krijgt tot alle lessen op de Academy. Door dit te doen kan je alle geschiedenislessen volgen, en ook de tussentijdse examens en eindexamens volgen.

Je moet ook minstens één geschiedenisles gevolgd hebben. Daarna kan je met Raifort gaan praten in de leraarskamer.

Vervolgens moet je verder gaan met de lessen geschiedenis tot je het einde van de vierde les bereikt hebt. Hierna zal Raifort in de Lobby staan bij een boekenrek. Het enige dat je nu moet doen is tegen haar praten en duidelijk maken dat je denkt dat er een kern van waarheid zit in het sprookje.

Nu is het tijd om verder te gaan met de lessen geschiedenis tot na het laatste examen. Daarna kan je terug met Raifort praten in de lobby en ze zal de locaties van de shrines aanduiden op je kaart. Ook geeft ze wat uitleg over wat je moet doen.

Nu kan je starten met de jacht op Wo-Chien, Chien-Pao, Ting-Lu en Chi-Yu! Zodra je ze alle vier gevangen hebt keer je terug naar Raifort om wat meer te leren over deze Pokémon en je laatste beloning te ontvangen.

Hopelijk heb je veel geleerd over de geschiedenis van Paldea!

Read this next