Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Scarlet en Violet Switch OLED aangekondigd

Komt voor de release van de game uit.

Nintendo heeft een Pokémon Scarlet en Violet Nintendo Switch OLED-model onthuld. Dat model komt uit op 4 november 2022, dus voor de release van de games.

De nieuwe Switch Oled bevat scarlet rode en violet joy-cons die helemaal onderaan bedrukt zijn met het logo van de respectievelijk academies van Pokémon Scarlet en Violet. De achterkant van de Switch Oled en de joy-cons zijn dan weer bedrukt met oranje-zwarte en violet-zwarte tekeningen van onder andere de Paldean starter Pokémon.

Het docking station van dit speciale model is wit en is vooraan voorzien van een grijs kader met de legendarische Pokémon Koraidon en Miraidon. Op de achterkant zie je linksonderin een deels getekende Poké Ball staan.

De nieuwe Joy-Cons.
De doos van de Scarlet and Violet edition.
De Legendarische Pokémon op het docking station.
Het design op de achterkant van de Switch.

Naast een Switch Oled-versie van Pokémon Scarlet en Violet onthulde ontwikkelaar Game Freak ook meer over de open wereld van Pokémon Scarlet en Violet en werden Cyclizar en Grafaiai officieel voorgesteld voor Pokémon Scarlet en Violet.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties