Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Scarlet en Violet releasedatum bekend

Een echte open wereld?

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Pokémon Scarlet en Violet. Die onhult dat beide games op 18 november 2022 uitkomen. De trailer toont bovendien naast nieuwe Pokémon ook dat deze generatie co-op voor vier spelers ondersteunt.

Hoe die multiplayermodus precies werkt, is nog onduidelijk, maar volgens The Pokémon Company kun je samen met vrienden de wereld verkennen. Op de website van de games valt bovendien lezen dat deze een open wereld hebben. Je kunt vrij de map verkennen, zonder dat het verhaal bepaalt waar je eerst naartoe gaat.

Bekijk op YouTube

In de trailer zijn ook de nieuwe Legendary Poémon te zien die op de cover van de games pronken. Koraidon is op de hoes van Pokémon Scarlet te zien, voor Pokémon Violet is dat Miraidon.

Na het succes van Pokémon Legends: Arceus lijkt The Pokémon Company volop in te zetten op een meer open spelwereld. Sanders indrukken over die laatste game lees je in zijn Pokémon Legends: Arceus review.

Voor meer info over Pokémon Scarlet en Violet hebben we een volledig overzicht gemaakt met alles wat we weten over de Pokémon Scarlet en Violet release.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokemon Scarlet and Violet

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties