Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Scarlet en Violet - Beste Titan volgorde voor het Path of Legends

Leer de geheimen van deze Titans!

Path of Legends is één van de drie verhaallijnen die je kunt ontgrendelen in het eerste hoofdstuk van Pokémon Scarlet en Violet’s, genaamd The First Day of School.

Op dit pad werk je samen met Arven om de Titan Pokémon van de Paldea-regio te onderzoeken en het geheim van hun kracht te ontdekken. Je zal ook wat handige abilities krijgen voor Koraidon en Miraidon.

Terwijl je eender welke Titan kunt bevechten die je wil, is er wel een beste Titan volgorde in Pokémon Scarlet en Violet die we hieronder uitleggen.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoGeorge Michael - Careless Whisper (Official Video)

Beste Titan volgorde: volledige Titans in Pokémon Scarlet en Violet lijst

Pokémon Scarlet en Violet laat je toe om de Titans in eender welke volgorde te bevechten, maar er is een wel degelijk een 'beste volgorde' om het Path of Legends te volgen aangezien de Titan's levels hebben.

Het is wel belangrijk te onthouden dat één van de Titan's afhankelijk is van welke versie je gekocht hebt. De Great Tusk Titan is exclusief voor Pokémon Scarlet terwijl in Pokémon Violet enkel Iron Treads Titan voorkomt.

Dit is het pad dat we aanraden dat je volgt voor de Path of Legends:

  1. Klawf, the Stony Cliff Titan - Aangeraden voor Level 16 tot 20
  2. Bombirdier, the Open Sky Titan - Aangeraden voor Level 19 tot 24
  3. Orthworm, the Lurking Steel Titan - Aangeraden voor Level 28 tot 33
  4. The Quaking Earth Titan - Aangeraden voor Level 44 tot 50
  5. Dondozo, the False Dragon Titan - Aangeraden voor Level 55 tot 60
  6. Gevecht tegen Arven
De locaties van alle Titan in Paldea.

Het is trouwens een goed idee om de tijd te nemen bij het trainen van je Pokémon terwijl je aan deze verhaallijn werkt zodat je ook weer niet té sterk wordt.

Het Path of Legends verhaal in Pokémon Scarlet en Violet utigelegd

Om het Path of Legends verhaal in Pokémon Scarlet en Violet te voltooien moet je de vijf Titan Pokémon vinden en verslaan die in de Paldea-regio verstopt zijn. Daarna zal je voor een tweede keer tegen Arven moeten vechten. Als je dit gevecht wint, dan is het Path of Legends gedaan.

Aangezien Scarlet en Violet een open wereld biedt, kan je in principe de Titans uitdagen in eender welke volgorde. Het is echter belangrijk dat elke Titan wel degelijk een level heeft, ook al is deze onzichtbaar. Probeer dus je Pokémon op ongeveer hetzelfde niveau te hebben.

Als je een Titans verslagen hebt, ontgrendel je een nieuwe manier van reizen voor Koraidon en Miraidon. Elke manier is gelinkt aan een specifieke Titan dus, als er een ability is die je absoluut wil, dan kan je recht naar die Titan gaan.

Er is maar één Titan waarbij je dit niet kan doen, en dat is Dondozo, de False Dragon Titan. Om deze te bereiken moet Koraidon of Miraidon kunnen zwemmen, en daarvoor moet je op z'n minst Bombirdier, the Open Sky Titan, verslagen hebben.

Veel succes met het verslaan van alle Titans in Paldea!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokemon Scarlet and Violet

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties