Skip to main content

Pokémon Scarlet - Charcadet evolueren in Armarouge uitgelegd

Zo voeg je Armarouge toe aan je Pokédex.

Armarouge is een nieuwe Pokémon die zowel Fire als Psychic is in Gen 9. Armarouge kan je enkel vinden in Pokémon Scarlet, terwijl Pokémon Violet Ceruledge in de plaats heeft.

Om Charcadet te evolueren in Armarouge in Pokémon Scarlet, moet je eerst een speciale collection challenge voltooien.

Hieronder leggen we precies uit hoe je Charcadet evolueert in Armarouge, en ook waar je de Charcadet en Bronzor Fragments kunt vinden.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Waar kan je Charcadet vinden in Pokémon Scarlet

De Pokédex vertelt je dat je Charcadet in 'veel delen van Paldea' kunt vinden, maar dat is eigenlijk niet echt de waarheid. Charcadet is eigenlijk een heel zeldzame Pokémon.

De kans bestaat dat je hem op een andere plek vindt, maar het vroegste dat wij Charcadet tegenkwamen in Pokémon Scarlet was in de West Province (Area One), net ten noorden van Cortondo.

Volg het pad in het noordwesten vanuit Cortondo en je zal een zwart-rood icoontje zien verschijnen op je mini-map wanneer je dicht genoeg bij een Charcadet bent.

De exacte locatie kan verschillen voor jou, maar wij vonden onze Charcadet in een doodlopende hoek bij de rivier die door het midden van West Province (Area One) loopt.

Als je het dus lastig vindt om een Charcadet te vinden, zelfs met hulp van je mini-map, dan is het een idee om in dit gebied te zoeken.

Hoe Charcadet evolueren in Armarouge in Pokémon Scarlet

Om Charcadet te evolueren in Armarouge in Pokémon Scarlet, moet je 10 Bronzor Fragments verzamelen en ze vervolgens naar Zapapico brengen en ruilen voor een 'auspicious curio'.

Ga dus met de 10 Bronzor Fragments naar de man met het roze shirt die bij een fountein in Zapapico staat. Hij geeft je dit item, dat in feite 'Auspicious Armor' heet.

Wanneer je Auspicious Amor hebt, ga je naar de 'Others' tab in je inventaris en gebruik je deze op Charcadet. Deze zal nu evolueren in Armarouge.

Je moet het Auspicious Armor item op Charcadet gebruiken om Armarouge te krijgen.

En niet vergeten, Armarouge is exclusief voor Pokémon Scarlet en kan dus niet gevangen worden in Pokémon Violet. In die game kan je Charcadet evolueren in een Ceruledge.

Waar kan je de Bronzor Fragments vinden in Pokémon Scarlet

Om de 10 Bronzor Fragments te vinden die je nodig hebt om Charcadet te evolueren in Armarouge, moet je Bronzors in het wild vinden en ze verslaan. Dit kan je zelf doen of met Auto Battle. Zodra je ze verslagen hebt, krijg je een Bronzor Fragment.

Het kan zijn dat je ze nog op een andere manier kunt vinden in Paldea maar wij vonden alvast een grote groep Level 10 Bronzors in het noordoosten van Cortondo.

Zoek in het noordoosten van Cortondo om Bronzor en Bronzor Fragments te vinden.

Aangezien deze Bronzor een vrij laag level zijn, raden we aan om de Let's Go feature te gebruiken met een Fire Pokémon, zoals Charcadet, om met Auto Battle snel deze gevechten achter de rug te hebben. Maar zelfs zonder Auto Battle maakt een Fire Pokémon snel korte metten met deze Bronzor.

Read this next