Skip to main content

Pokémon Lucario bevestigd voor Super Smash Bros. Wii U/3DS

Tweeëntwintigste vechter bekend.

Pokémon Lucario is een speelbaar personage in Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS. Dit bevestigt bedenker Masahiro Sakurai vandaag. De teller van aanwezige vechters komt hiermee op tweeëntwintig. Lucario is eveneens al speelbaar in Super Smash Bros. Brawl.

Net als in voorloper Brawl is het speciale aan Lucario zijn 'Aura'. Hij wordt sterker naarmate hij meer schade oploopt. Sakurai geeft aan dat de invloed hiervan in de nieuwe game nog groter is. "We hebben het effect van Aura versterkt, een beschadigde Lucario is dus een gevaarlijke vijand," aldus Sakurai.

Super Smash Bros. verschijnt in 2014 voor zowel Wii U als Nintendo 3DS. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Onlangs werd bekend dat de versies verschillende trophies hebben.

Het rooster ziet er nu als volgt uit: Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede en Lucario keren terug. Animal Crossings 'Villager,' de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man en Rosalina zijn nieuw.

Read this next