Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Let's Go: Eevee evolueren naar Flareon, Jolteon en Vaporeon

Dit moet je weten.

Eevee evolueren was een wetenschap in de mobile game maar veel gamers zijn natuurlijk nu ook nieuwsgierig naar hoe het werkt in Pokémon Let's Go op de Switch. Heeft developer Game Freak zich ook gebaseerd op de smartphone-avonturen of mogen we vertrouwen op de klassieke manieren uit Pokémon Yellow, waarop de Let's Go-games op gebaseerd zijn?

Nu de Switch-games uitgebracht zijn hebben we het antwoord. Kort gezegd: Eevee laat zich ontwikkelen zoals op de Game Boy. Je hoeft dus geen speciale namen te geven of een bepaald aantal kilometer te stappen (wat ook niet mogelijk zou zijn op de Switch). Hoe je de schattige Pokémon evolueert, welke keuzes je moet maken en wat je nog zoal moet weten, schrijven we in onderstaande gids.

Ja, je kan Eevee evolueren in Pokémon Let's Go. Nee, je partner Eevee kan dat niet.

Eevee evolueren in Pokémon Let's Go.

Een belangrijk feit dat je moet weten: alle onderstaande informatie heeft enkel betrekking op Eevee die je in het wild vangt of gekregen hebt via een ruil. Als je Pokémon Let's Go Eevee gekocht hebt en je jezelf afvraagt of je je partner Pokémon kan evolueren is het antwoord een harde neen. Je starter Eevee kan niet evolueren. Hetzelfde geldt trouwens voor Pikachu in Pokémon Let's Go Pikachu.

Als je echter een Eevee (of Pikachu) op een andere manier in je bezit krijgt, dan staat niets je in de weg om ze te evolueren. Elke evolutie wordt geactiveerd door Evolutionary Items of Evolutionary Stones. Wat je specifiek nodig hebt, is een Fire Stone, Water Stone of Thunder Stone. Deze zijn relatief zeldzaam dus hoe je deze vindt lees je op de volgende pagina: Pokémon Let's Go: Moon Stone locatie en andere Evolutionary Stones vinden

De volgende evoluties zijn beschikbaar:

  • Eevee + Fire Stone → Flareon
  • Eevee + Thunder Stone → Jolteon
  • Eevee + Water Stone → Vaporeon

Met de juiste Evolutionary Stone kan je Eevee op elk moment evolueren. Het bereiken van een bepaald level is dus niet vereist. Eenmaal je Eevee geëvolueerd hebt, kan je echter geen andere evolutie meer starten. Als je bijvoorbeeld een Eevee naar Jolteon hebt geëvolueerd, kan je die Jolteon niet meer evolueren naar een Flareon of Vaporeon.

Flareon, Vaporeon of Jolteon - welke evolutie kies je?

Zitten Umbreon, Espeon en de andere evoluties in Pokémon Let's Go?

Ervaren Pokémon trainers weten dat Eevee acht verschillende evoluties heeft sinds de vierde generatie Pokémon. In de eerste generatie waren het echter alleen de drie eerder genoemde evoluties: Flareon, Vaporeon en Jolteon. Aangezien Pokémon Let's Go Eevee en Pikachu enkel de Pokémon uit de eerste generatie bevatten, zijn dat dus ook de enige drie evoluties voor Eevee die je kan maken.


Meer weten over Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee? Check dan zeker onze Pokémon Let's Go gids met tips en tricks om de ultieme Pokémon-meester te worden. We vertellen hoe je het originele starters trio Charmander, Squirtle en Bulbasaur vangt in Let's Go en zelfs hoe je met de Mystery Box Meltan en Melmetal in Pokémon Let's Go vangt. Algemenere info over Pokémon vangen en catch combos in Let's Go hebben we uiteraard ook.

Oh, en wist je trouwens dat ook Mew in Pokémon Let's Go zit?

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties