Skip to main content

Pokémon Legends Arceus Requests uitgelegd

Zo help je de bewoners van de Hisui-regio.

Requests zijn optionele zijmissies die je in Pokémon Legends: Arceus kunt voltooien.

Elke Request vraagt je om een taak te voltooien, zoals het vangen van een bepaalde Pokémon, in ruil voor een beloning. Voor sommige Requests moet je echter door de Hisui-regio reizen, op zoek naar verzamelobjecten of verborgen Pokémon.

Op deze pagina vind je alles wat we over Requests weten. Wil je meer over de game leren bezoek je onze Pokémon Legends: Arceus walkthrough met gids en tips.

Bekijk op YouTube

Hoe werken Requests in Pokémon Legends Arceus?

Requests zijn optionele zijmissies in Pokémon Legends: Arceus die je door de bewoners van de Hisui-regio worden gegeven, zowel in Jubilife Village als in de andere locaties die je bezoekt, zoals het krijtbord in Professor Laventon's laboratorium.

Je weet wanneer een personage een Request voor je heeft als er een icoon boven hun hoofd zweeft, die je ook op de map van de Arc Phone ziet. Sommige Requests starten automatisch als onderdeel van het verhaal van Legends: Arceus.

Requests vind je op het krijtbord of door met mensen te praten.

Een Request verschilt van het vangen van een specifieke Pokémon tot het voltooien van een Pokédex pagina, maar ook het verzamelen van bepaalde voorwerpen voor een personage. Sommige mensen dagen je zelfs uit voor een minigame, en weer andere hebben meerdere stadia om te voltooien.

Er zijn ook Requests die door de gehele Hisui-regio plaatsvinden, zoals Request 22 - Eerie Apparitions in the Night. Deze Request daagt je uit om alle 107 wisps te vinden die zich doorheen heel Hisui verstoppen, dus zorg er voor dat je je ogen open houdt!

Wanneer je een Request voltooit krijg je een beloning. Soms is het iets kleins, zoals Poké Balls of Berries, maar het kan ook een ontmoeting met een Pokémon zijn of een upgrade voor een van de voorzieningen in Jubilife Village, zoals een nieuwe akker voor de boerderij. Om deze reden raden we aan om zoveel mogelijk Requests te voltooien, zodat je nieuwe functies zoals de Friendship Checker kunt ontgrendelen.

Met sommige Requests voltooi je ook een Research Task, waardoor je Star Rank kan verhogen.

Om te zien welke Requests je hebt verzameld, open je de Arc Phone en druk je op Y terwijl je naar de map kijkt. Daardoor zie je de 'Mission and Request' pagina waar je alle voltooide en openstaande Requests te zien zijn. Hier kies je ook welke Request je wilt volgen, zodat je de marker voor de taak op het scherm tijdens het spelen ziet.

Elke Request heeft ook een nummer. 'Mushroom Cake Marketing' is bijvoorbeeld altijd nummer 6, dus zo kun je makkelijk zien welke Requests je nog mist.

Als je tenslotte opslagdata van voorgaande Pokémon games op je Nintendo Switch hebt, ontgrendel je Requests die toegang geven tot een ontmoeting met Darkrai en Shaymin in Legends: Arceus.

Read this next