Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus - Request 50 'Double the Tails, Double the Fun' uitgelegd

Twee staarten, één Pokémon.

Double the Tails, Double the Fun is een mid-game request in Pokémon Legends Arceus.

Deze staat beter bekend als Request 50 en daarin vraagt Security Corps-lid Netta om de Pokémon te tonen waarvan ze ooit een glimp kon opvangen.

Ze weet niet welke het exact is, maar herinnert zich wel dat hij twee staartvinnen heeft.

Let op: omdat deze quest pas na het voltooien van een hoofdmissie beschikbaar is, willen we je alvast waarschuwen dat deze pagina enkele spoilers bevat. Daarover gesproken, als je hulp nodig hebt met het verhaal, dan komt onze Pokémon Legends Arceus walkthrough en gids met tips zeker van pas.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoPOKEMON LEGENDS ARCEUS - een EVOLUTIE voor de games?!

Zo voltooi je Request 50 'Double the Tails, Double the Fun' in Pokémon Legends Arceus

Je kunt Netta vlakbij de pastures in Jubilife Village vinden. Deze request is beschikbaar als jij je over het water kunt voortbewegen en daarvoor heb je een speciale Pokémon interactie nodig die je kunt ontgrendelen via verhaalmissies.

Die krijg je - spoilers - als je missie 10: The Lordless Island hebt voltooid

Als het beschikbaar is, ga dan gewoon met Netta praten om te weten te komen dat ze een Pokémon zoekt die ze ooit al eens zag, meer bepaald een met twee staartvinnen.

Dit kunnen om eerlijk te zijn meerdere Pokémon zijn, maar bij deze quest gaat het over Finneon. Je kunt Finneon zien rondzwemmen in de wateren van Seagrass Haven van de Cobalt Coastlands.

Seagrass Haven is een kleine groep eilanden ten zuidwesten van het vulkaaneiland.

Je zult op de rug van Basculegion moeten rondzwemmen om een Fineon te kunnen vangen. Hou een oog open en zoek naar opspattend water, want je kunt ze moeilijk zien als ze rondzwemmen. Gelukkig zullen ze niet snel vluchten of het gevecht met aangaan als ze je zien.

Als je het moeilijk vindt om Pokéballs te gooien als je op de rug van Basculegion zit, weet dan dat als je in de lucht springt met de Y-knop dat dit te tijd vertraagt en dat mikken daardoor makkelijker zal gaan.

Eenmaal je een Finneon hebt gevangen, ga dan terug naar Netta in Jubilife Village en laat de Pokémon aan haar zien om de quest te voltooien.

De beloning van Double the Tails, Double the Fun uitgelegd

Netta zal erg blij zijn als ze de schoonheid van Finneon van dichtbij kan aanschouwen en gelukkig vindt Finneon het niet erg om te lang uit het water te zijn.

Netta belooft vervolgens dat ze het Survey Corps bij toekomstige taken zal ondersteunen en zal je een Star Fragment geven, die naar je satchel of storage zal gaan als je satchel vol is.

Star Fragments kunnen aan elke merchant worden verkocht voor 5000 Pokébucks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties