Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus - Request 21 'Back Alley Mr. Mime' uitgelegd

Wat doet Mr. Mime daar?

Back Alley Mr. Mime is één van de requests die je moet doen in Pokémon Legends Arceus.

Deze is redelijk vroeg in de game beschikbaar, maar kun je enkel doen als je Mr. Mime hebt gevangen en Request 14: Berry Helpful hebt gedaan.

Het zal opnieuw bij Andra te doen zijn, zij bedankt je voor je Oran Berries, maar heeft een nieuwe request die draait rond een Mr. Mime die kattenkwaad uithaalt.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoPOKEMON LEGENDS ARCEUS - een EVOLUTIE voor de games?!

Zo voltooi je Request 21 ''Back Ally Mr. Mime” in Pokémon Legends Arceus

Om Request 21 te krijgen, moet je Mr. Mime hebben gevangen en Request 14: Berry Helpful hebben voltooid.

Eens dat je de quest hebt gekregen via het schoolbord in Professor Laventon zijn kantoor, zal je Andra moeten gaan zoeken.

Je vindt hem net aan de overkant van de kleine brug aan de rechterkant. Om het vele geren door de stad makkelijker te maken, raden we je aan om dit als je huidige actieve missie te selecteren. Nadat hij je opnieuw bedankt voor de dingen die je eerder deed bij Berry Helpful, zal hij overgaan tot de kern van de zaak.

Wat Andra betreft, is er een Mr. Mime met slechte bedoelingen aan het rondrennen en jij krijgt de opdracht om die te vangen. Je kunt het wezen zien rondhangen tussen de huizen vlakbij, maar als onderdeel van deze quest zul je rond de rechtse gebouwen moeten gaan om hem langs achteren te verrassen.

Als je dat hebt gedaan, dan moet je Andra en deze bedreigende Mr. Mime opnieuw volgen. Ga naar het nieuwe waypoint aan de rechter kant van het Galaxy building en praat met Andra. Hierbij lijkt het dat Mr. Mime vlakbij is, maar schijn bedreigt, want hij heeft zich omringt met enkele onzichtbare muren.

Dus zit er niets anders op dan langs de andere kant van het gebouw rond te gaan om achter deze Pokémon uit te komen. Hiervoor moet je al waggelend rondrennen, maar het belangrijkste is om vlakbij de linker klif te blijven als je halverwege achter het gebouw bent. Alleen dan zal het mogelijk zijn om recht naar hem toe te wandelen.

Omdat het hier nog altijd gaat over een game en de regel van drieën absoluut is, zal je dit monster opnieuw moeten vangen. Ga nog eens naar Andra en je zal zien dat je dit beestachtige dingen in het nauw hebt gedreven. Deze keer zal je niet ver moeten gaan, maar zal je een specifieke aanpak moeten gebruiken.

Ga tegenover Mr. Mime staan met de twee bomen rechts van je en wandel in diagonale richting voorbij de eerste boom aan de linkerkant en ga vlakbij de eerste boom staan. Op dat moment zal het kinderspel zijn om schuin terug te gaan naar Mr. Mime.

De beloning van Back Ally Mr. Mime

Als je deze bedreiging nogmaals hebt gevangen, zal je ontdekken dat Mr. Mime een partner van de bewaker is die regelmatig helpt om het dorp te bewaken. Hij is gewoon vreemd aan het bewegen terwijl hij onzichtbare barrières optrekt en Andra voelt zich er op het einde niet goed bij.

Het goede nieuws is echter dat dit je er niet van weerhoudt om je beloning te krijgen. Je zal twee Aux Guards krijgen, met dat item kun je tijdens gevechten de defensieve stats van je Pokémon verhogen.

Ze zijn erg handig als je moeilijkheden hebt tegen een Alpha en kan het dus ook geen kwaad om ze te allen tijde bij je te hebben.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties