Skip to main content

Pokémon Legends Arceus - Request 17 'To Bloom or Not to Bloom' en Cherrim locaties uitgelegd

Bomen schudden maar!

To Bloom or Not to Bloom is een van de vele requests die je kunt doen in Pokémon Legends Arceus.

Hoewel je deze zijmissie redelijk vroeg in de game krijgt, mag je deze toch rekenen bij de meest frustrerende requests van de game. Een man met de naam Kichi vraagt namelijk of je voor hem de Pokédex-pagina van Cherrim wilt voltooien.

Je zult vermoedelijk in vele bochten moeten wringen om deze te doen, maar eens je de request hebt voltooid, dan zal je er een kleine beloning en een geweldig dopamine-gevoel aan overhouden, omdat je deze nooit meer zal moeten doen.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Zo ga je van start met Request 17 'To Bloom or Not to Bloom' in Pokémon Legends Arceus

To Bloom or Not to Bloom is een request die je al vrij vroeg in Pokémon Legends Arceus zal tegenkomen, maar dat betekent echter niet dat dit een makkelijke opgave gaat worden.

Om aan Bloom or Not to Bloom te kunnen beginnen, zal je deze request van het schoolbord in het kantoor van Professor Laventon moeten halen.

Vervolgens ga je naar het farmland om te gaan praten met Kichi. Hij zal je dan de opdracht geven om de Pokédex-pagina van Cherrim te voltooien.

Wie denkt dat dit een makkelijke opgave wordt, zal snel van gedachte veranderen als die weet dat Cherrim moeilijk te vinden zijn.

Op deze plekken kan je Cherrim vinden in Pokémon Legends Arceus

Je kunt dit op twee verschillende manieren aanpakken - zo kun je Cherrim gaan zoeken en hem vangen of Cherubi vangen en hem laten evolueren.. Omdat de kans klein is dat Cherrim tevoorschijn komt, raden we je aan om te kiezen voor die laatste.

Als je wilt proberen om Cherrim te vangen, dan ontdek je hieronder waar je hem allemaal kunt vinden:

  • Obsidian Fieldlands - The Heartwood
  • Crimson Mirelands - Gapejaw Bog
  • Coronet Highlands - Lonely Spring, Fabled Spring, Primeval Grotto

Het is volgens ons handiger om enkele Cherubi te gaan vangen, maar ook dat is geen gemakkelijke opgave. Je kunt die Pokémon namelijk enkel vinden door in interactie te gaan met schuddende berry trees, die in grote hoeveelheden zijn verspreid over verschillende gebieden.

Cherubi en Cerrim's Overcast en Sunshine forms.

Je kunt Cherubi vinden in schuddende bomen die groeien in The Heartwood in Obsidian Fieldlands, Gapejaw Bog in Crimson Mirelands en ook Lonely Spring, Fabled Spring en Primeval Grotto in Coronet Highlands.

Wie deze request zo vroeg mogelijk wilt doen, kan daarvoor het beste terecht in The Heartwood van Obsidian Fieldlands. Dat is namelijk vlakbij het warp punt dat je vrijspeelt als je de eerst Noble Pokémon hebt verslagen, dat komt dus zeer goed uit.

Op de bovenstaande map kun je het gebied zien en hebben we ook ineens de exacte plek, waar we er twee op een rij konden vangen, aangeduid - dat kan ook puur geluk zijn geweest, maar we vonden dat je dit moest weten. Gooi een Pokémon naar keuze naar die boom en hopelijk zal je beloond worden met een Cherubi.

Vang er vervolgens enkele en laat ze level 25 bereiken om ze overdag te laten evolueren. Dat is belangrijk, omdat de Pokédex-paginataken van Cherrim moeilijk zijn uit te voeren als je het monster zelf niet kunt vinden.

Wanneer je dit doet, dan zal je al enkele research tasks voor Cherrim hebben voltooid. Het enige dat je nu nog moet doen, is zwakke monsters verslaan met een Agile Style-aanval. Om snel deze pagina te kunnen afwerken, raden je aan om Absorb te doen op Bidoof.

De beloning van Bloom or Not to Bloom uitgelegd

Ga nu gewoon terug naar Kichi en laat hem je Pokédex zien. Na een langer gesprek zal hij beseffen dat hij onterecht dacht dat Cherrim was geëvolueerd en zal hij je bedanken voor de moeite die je deed voor hem.

Daarna zul je 3 Vivichokes krijgen. Dat item kun je dan weer gebruiken om Revives, Hyper Potions en Superb Remedies mee te maken. Gefeliciteerd nu zal jij je nooit meer moeten bezighouden met deze berry Pokémon!

Hieronder ontdek je hoe je andere requests in Arceus kunt voltooien:

Read this next