Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus Misdreavus locatie: zo voltooi je Request 59 Misdreavus the Hairstyle Muse

Help Arezu om inspiratie te vinden voor nieuwe kapsels!

Misdreavus the Hairstyle Muse is een van de requests die je kunt doen in Pokémon Legends: Arceus.

Zo geeft hairstylist Arezu je bij Request 59 de opdracht om Misdreavus, een ghost-type Pokémon, op te sporen. Als je deze request voltooid dan ontgrendel je nieuwe hairstyles bij de kapper.

Maar eerst moet je de locatie van Misdreavus achterhalen.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoPOKEMON LEGENDS ARCEUS - een EVOLUTIE voor de games?!
Pokémon Legends Arceus heeft veel nieuwe dingen te bieden in Pokémon!

Wil je graag meer te weten komen over deze game, lees dan zeker onze Pokémon Legends Arceus walkthrough met gids en tips.

Zo voltooi je Request 59 Misdreavus the Hairstyle Muse

Om deze request te krijgen, moet je eerst Arezu vinden Crimson Mirelands. Dat doe je automatisch tijdens de hoofdmissie Arezu's Predicament. Door deze missie te voltooien en Lilligant haar razernij te doen stoppen, zal Arezu terugkeren naar Jubilife Village en de assistent van de hairstylist worden. Dat zorgt er op zijn beurt dan weer automatisch voor dat je meer hairstyles ontgrendelt.

Wie daarna nog meer hairstyles en kleuropties voor zijn personage wilt vrijspelen, kan dat doen door nog meer requests voor Arezu te voltooien. Om inspiratie op te doen, zal ze je vragen om een specifieke Pokémon te vangen. De eerste die aan de beurt komt, is Misdreavus.

Ga naar het hair salon (het derde gebouw aan de zuidkant van de hoofdstraat in Jubilife) en praat met Arezu om de request te ontvangen.

De locatie van Misdreavus in Pokémon Legends: Arceus uitgelegd

Wanneer je hebt besloten om haar te helpen, moet je enkel nog op zoek gaan naar Misdreavus. Dat zijn ghost-type Pokémon met stijlvolle roze accenten in hun “haar” - als je het tenminste zo mag benoemen. Je kunt ze op verschillende locaties vinden. Maar net zoals vele Ghost Pokémon, komen ze enkel 's nachts te voorschijn.

Ze komen voornamelijk voor in de Coronet Highlands, waar je ze kunt vinden in de Stonetooth Rows, Sacred Plaza, en Celestica Ruins. Deze gebieden bevinden zich vlakbij het Summit Camp.

Je kunt ze ook vinden in de Bonechill Wastes van Alabaster Icelands. Als je ze niet bovengronds kunt vinden, dan kun je nog altijd proberen om ze te gaan zoeken in de ondergrondse ijsgrotten, die kun je bereiken door je te laten vallen in de grote gaten van dit gebied. Je kunt er vanop aan dat ze in dit gebied spawnen, specifiek in de grote ronde grot vlakbij de centrale gang.

Hieronder zie je op de map waar je ze kunt vinden, maar denk eraan dat het ondergronds is en dat je dus de ingang moet vinden..

Omdat Misdreavus enkel 's nachts te voorschijn komt, ze een donkere kleur hebben en de Coronet Highlands redelijk donker zijn, kan het zijn dat je ze niet meteen kunt zien. Ze zijn ook erg bang en zullen vluchten als ze je zien. Daarom raden we je aan om ze al sluipend te zoeken en je zo veel mogelijk door hoog gras of achter andere obstakels voort te bewegen tot je ze hebt gevonden en kunt vangen met een Poké Ball.

Je kunt ook met ze vechten door ze langs achter aan te vallen met één van je Pokémon. Dat zorgt er vervolgens voor dat ze een of twee beurten verlamt zijn en meestal is dat meteen ook lang genoeg om ze te vangen.

Eens je erin bent geslaagd om er eentje te vangen, keer dan terug naar Arezu aan het hair salon en laat het aan haar zien om nieuwe hairstyles en kleuren te ontgrendelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties