Skip to main content

Pokémon Legends Arceus lengte: Hoelang duurt het om Pokémon Legends Arceus uit te spelen?

Hoelang duurt het om alle geheimen van de Hisui-regio te ontdekken??

De exacte lengte van Pokémon Legends: Arceus hangt af van hoeveel tijd je steekt in het voltooien van de Requests en Research Tasks tijdens het hoofdverhaal.

Als je je afvraagt hoe lang Pokémon Legends: Arceus is en hoeveel missies het hoofdverhaal heeft, kijk dan vooral naar deze gids.

Voor meer informatie over Legends: Arceus neem je een kijkje naar onze Pokémon Legends: Arceus walkthrough of de Pokémon Legends: Arceus review als je nog niet zeker weet of dit Pokémonavontuur iets voor jou is.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Hoe lang duurt het om Pokémon Legends Arceus uit te spelen?

Hoe lang het duurt om het hoofdverhaal van Pokémon Legends: Arceus uit te spelen hangt af van hoeveel tijd je steekt in het voltooien van Research Tasks voor de Pokédex en de Requests van de bewoners van de Hisui-regio.

Als je je voornamelijk op de hoofdmissies richt, een paar Requests voltooit en je Star Rank volldoende verhoogt, duurt het hoofdverhaal ongeveer tussen de 18 en 20 uur.

Het duurt echter een stuk langer om het einde te bereiken als je ervoor kiest om alle Requests te voltooien en de Pokédex zoveel mogelijk invult.

Op het moment van schrijven hebben we nog geen indicatie van hoe lang de post-game van Legends: Arceus duurt, maar aangezien je er nog meer missies en Requests bij krijgt, is er nog behoorlijk wat content om van te genieten. Vooral als je opslagdata van Sword en Shield en / of Brilliant Diamond en Shining Pearl op je Nintendo Switch hebt!

Hoeveel missies zijn er in het hoofdverhaal van Pokémon Legends: Arceus?

Het hoofdverhaal van Pokémon Legends: Arceus bestaat uit 18 missies van verschillende lengtes - beginnend met 'starting with In an Unfamiliar Land' en afsluitend met 'The Counterpart'.

Elke missies bestaat uit een aantal doelen die je moet voltooien om verder te komen. Je kunt je missiedoelen vinden door de map op je Arc Phone te openen en op Y te drukken.

Op het moment van schrijven weten we nog niet het exacte aantal Requests, oftewel zijmissies in Legends: Arceus. We hebben er tot nu toe 88 gevonden, dus er is een hoop Pokémonavontuur om te beleven.

Vergeet niet dat je ook de taak hebt om de Pokédex en zijn Research Tasks te voltooien!

Veel succes in de Hisui-regio en vergeet niet onze Pokémon Legends: Arceus walkthrough met gids en tips te bekijken om meer over de game te leren.

Read this next