Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends: Arceus gameplay toont Hisuian forms

Oude geliefden in een nieuw jasje.

Via een nieuwe Pokémon Legends: Arceus gameplay trailer zijn er nieuwe versies van bekende Pokémon getoond.

De game speelt zich af in Hisui, wat later de Sinnoh-regio wordt. Daar vind je onder andere Wyrdeer, een Hisuian-evolutie van Stantler en Basculegion, een Hisuian evolutie van Basculin. De eerste is een Normal/Psychic-type, de andere een Water/Ghost-type.

Daarnaast zijn er Hisuian Growlithes, die iets weghebben van Japanse Shisa-honden. Ze hebben scherpe stenen in de vorm van een hoorn op hun hoofd. Als laatst is er Hisuian Braviary, een speciale evolutie van Rufflet. Deze Psychic/Flying-type veroorzaakt krachtige schokgolven.

In de video is ook de gameplay van Pokémon Legends: Arceus getoond. Het onderzoeken en observeren van de Pokémon is een belangrijk onderdeel, en je kunt Pokémon vangen zonder te vechten. In sommige gevallen ontkom je daar echter niet aan.

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari 2022 uit op de Nintendo Switch. In ander Pokémon-nieuws: Pokémon Go Ultra Unlock 2021 is van start gegaan.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties