Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus Eevee evoluties: zo evolueer je Eevee in Umbreon, Sylveon, Espeon, Leafeon, Glaceon, Flareon, Vaporeon en Jolteon

Want je wil ze allemaal vangen.

Eevee evolueren is ook in Pokémon Legends Arceus een kwestie van vriendschap, een bepaald moment van de dag en ongewone stenen.

Zoals al een tijdje het geval is, zijn er in totaal 8 "Eeveelutions" in Pokémon Legends Arceus en elk van hen heeft zijn eigen evolutiemethode. De meeste van hen zijn nog steeds hetzelfde als bij de traditionele games in de Pokémon-reeks, maar bij enkele andere zijn er ook kleine aanpassingen gebeurd.

We leggen je ze allemaal hieronder uit in onze gids over hoe je Umbreon, Sylveon, Espeon, Leafeon, Glaceon, Flareon, Vaporeon en Jolteon krijgt in Pokémon Legends Arceus.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoPOKEMON LEGENDS ARCEUS - een EVOLUTIE voor de games?!
Pokémon Legends Arceus heeft veel nieuwe dingen te bieden in Pokémon!

Pokémon Legends Arceus Eveelutions: zo laat je Eevee evolueren in Umbreon, Sylveon en Espeon

Over het algemeen zijn er verschillende soorten methodes om Eevee te laten te evolueren in Pokémon Legends: Arceus. Bij drie Eeveelutions moet je Eevee een specifieke Evolution Stone geven. Voor twee andere evoluties moet je Eevee naar een bepaalde plek brengen (oftewel enkele andere Evolution Stones).

Bij de laatste drie draait het om een paar dingen: Happiness, de tijd van de dag en welke aanvallen ze kennen. Die laatste drie zaken zijn van toepassing bij Sylveon, Espeon en Umbreon.

  • Verhoog Eevees Happiness naar een hoog level en duw op "Evolve" als het een Fairy-type aanval kent om het in de Fairy-type Sylveon te laten evolueren.
  • Verhoog Eevees Happiness naar een hoog level en duw tijdens de dag op "Evolve" om hem in de Psychic-type Espeon te laten evolueren.
  • Verhoog Eevees Happiness naar een hoog level en duw tijdens de nacht op "Evolve" om hem in de Psychic-type Umbreon te laten evolueren.

Denk eraan dat als Eevee een Fairy-type aanval kent en een hoge Happiness heeft, dan zal hij altijd in Sylveon evolueren, ongeacht het moment van de dag waarop je hem laat evolueren. Om Espeon of Umbreon te krijgen, zal je eerst alle Fairy-type aanvallen moeten weghalen (dat doe je door Eevee te selecteren in het bag-menu en dan op de knop “Change Moves” te duwen).

Om Eevees Happiness te verhogen kan je verschillende dingen doen, zoals hem een tijdje meenemen als een vaste Pokémon. Het is moeilijk om het exact te bevestigen, maar door er vaak mee te vechten, hem niet te vaak knock out te laten gaan - en als dat toch gebeurt hem snel weer beter te maken - en hem gebruiken om items te verzamelen van bomen en kapotgemaakte kristallen. Dat zal er allemaal voor zorgen dat je hun vriendschap naar verloop van tijd verhoogt.

Je kunt zien wat Eevees Happiness level is door te praten met Belamy in Jubilife Village. Je vindt hem vlakbij de pastures - maar je moet je zal snel eerst de request Measuring your Compatibility moeten voltooien. Om gelukkig genoeg te zijn om het in de bovenste drie laten evolueren, moet Eevee tenminste het level “fast friends” bereiken volgens Belamy.

Pokémon Legends Arceus Eveelutions: zo laat je Eevee evolueren in Glaceon en Leafeon plus de locaties van Icy Rock en Mossy Rock

Je kunt Eevee op twee verschillende manieren laten evolueren in Glaceon en Leafeon, net zoals je verschillende methodes hebt om Eevee te laten evolueren in Pokémon Go.

Eevee evolueert in het Ice-type Glaceon door:

  • Een Ice Stone aan Eevee te geven
  • Met Eevee naar de Icy Rock in Alabaster Icelands te gaan en daar op "Evolve" te klikken in het bag-menu

Eevee evolueert in het Grass-type Leafeon door:

  • Een Leaf Stone aan Eevee te geven
  • Met Eevee naar de Mossy Rock in Obsidian Fieldlands te gaan en daar op "Evolve" te klikken in het bag-menu

Zo kun je Icy Rock in Alabaster Icelands vinden:

Ga iets naar het westen naar het ondergrondse gebied tussen Bonechill Wastes en Avalugg's Legacy, Als je daar bent, ga dan bij de splitsing naar rechts om Icy Rock te bereiken.

En zo kun je Mossy Rock in Obsidian Fieldlands vinden:

Ga naar het smalle stuk van het houten gebied ten westen van Grandtree Arena, halverwege de kust, om de Mossy Rock te zien liggen langs de bomen.

Pokémon Legends Arceus Eeveelutions: zo laat je Eevee evolueren in Flareon, Vaporeon en Jolteon

Als laatste blijven de Eeveelutions Flareon, Vaporeon, en Jolteon over. Deze zijn de gemakkelijkste van ze allemaal, want je moet gewoon een specifiek Evolution Stone geven een Eevee om de gewenste evolutie te krijgen. Dat doe je op deze manier:

  • Gebruik een Fire Stone om Eevee te laten evolueren in het Fire-type Flareon
  • Gebruik een Water Stone om Eevee te laten evolueren in het Water-type Vaporeon
  • Gebruik een Thunder Stone om Eevee te laten evolueren in het Electric-type Jolteon

En je bent klaar! Veel succes en plezier bij je zoektocht naar de vele schattige Eeveelutions. Wie graag meer te weten komt over alle andere evoluties, leest best eens onze guide over de Pokémon Legends: Arceus evolutie methodes.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties