Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus - Darkrai vangen en Modern Team Galactic Set krijgen

Zo vang je Darkrai in Pokémon Legends: Arceus.

Darkrai en de Modern Team Galactic Set worden vrijgespeeld in Pokémon Legends: Arceus als je een save file van een specifieke Pokémon-game hebt op je Nintendo Switch.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn de games in kwestie en je moet een save file van die games hebben om zowel Darkrai te krijgen als de nieuwe set kleren.

Je kan met dezelfde methode ook Shaymin en de Shaymin Kimono Set krijgen, alsook de Pikachu en Eevee Masks. Al moet je dan wel save files van andere Pokémon-games hebben.

Op deze pagina::

Pokémon Legends Arceus heeft veel nieuwe dingen te bieden in Pokémon.!Bekijk op YouTube

Darkrai uit Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl in Pokémon Legends: Arceus krijgen

Om de mogelijkheid te krijgen om Darkrai te vangen in Pokémon Legends Arceus moet je Nintendo Switch een save file bevatten van Pokémon Brilliant Diamond of Shining Pearl.

Vervolgens moet je ook het verhaal van Pokémon Legends Arceus uitspelen, tot het punt waarbij je de eindgeneriek van de game gezien hebt. Hoe lang dat duurt hangt volledig af van je eigen speelstijl dus geniet van de reis door de Hisui-regio!

Na het bekijken van de eindgeneriek, kan je terug in de game gaan. In Jubilife Village is nu een nieuwe research quest. Als je deze aanvaard, dan start je het pad naar Darkrai vangen, de pikzwarte Pokémon van nachtmerries.

Hoe krijg je de Modern Team Galactic Set uit Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl in Pokémon Legends: Arceus

Om de Modern Team Galactic Set in Pokémon Legends: Arceus te dragen, moet je een save file op je Nintendo Switch hebben van Pokémon Brilliant Diamond of Shining Pearl.

Vervolgens moet je het punt bereiken in Pokémon Legends Arceus waarop je in het Galaxy Expedition Team bent. Dit vraagt ongeveer een uurtje speeltijd.

De Modern Team Galactic Set.

Eenmaal je zover bent, ga je naar de kleermaker in Jubilife Village om je Modern Team Galactic Set te claimen. In die set zit een Modern Jacket, Modern Trousers en Modern Shoes. Je kan deze kleren dragen waar en wanneer je maar wilt!

Veel plezier met het verkennen van de Hisui-regio in Pokémon Legends: Arceus in je nieuwe kleren!

Read this next