Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon kondigt Europees Meloetta event aan

Dansen en springen voor een exclusief monstertje.

Na Japan en de VS zullen ook de Westerse fans hun handen kunnen krijgen op de laatste exclusieve Pokémon van de vijfde generatie. Dat kondigde het bedrijf achter de 649 monsters gisteren aan.

Vanaf 22 maart tot en met 19 april zal Nintendo de legendarische Pokémon Meloetta uitdelen aan iedereen in het bezit van de games Pokémon Black, White, Black 2 en White 2. De Melody Pokémon zal van level 50 zijn en kent de aanvallen Close Combat, Psychic, Teeter Dance en Round. Je kan Meloetta op dezelfde manier verkrijgen als de vorige event Pokémon, Keldeo. Aangezien je dit monstertje op geen enkele andere manier kan vangen of zelfs te zien in de eerder genoemde games, zou dit event misschien wel je eerste en enige kans zijn om haar te bemachtigen.

Meloetta heeft twee verschillende vormen. Standaard staat ze op het strijdveld in haar Aria vorm, waarin ze een Normal- en Psychic-type is. Wanneer ze echter de aanval Relic Song gebruikt, verandert ze in haar Pirouette vorm en ruilt het Psychic kantje in voor de Fighting soort. Meer info over de best zingende Pokémon op Jigglypuff na kan je hier terugvinden.

Naast de Pokémon zelf kan je ook een C-Gear skin en exclusieve Pokémon musical downloaden via de Global Link. Deze laatste aanbiedingen gelden echter enkel voor White 2 en Black 2. Met Meloetta op zak kan je je eindelijk klaarmaken voor Pokémon X en Y!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties