Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go - zo vang je Togedemaru

Zo voeg je deze Gen 7 Pokémon toe aan je Pokédex.

Togedemaru is een Gen 7 Pokémon die zijn debuut maakte tijdens het Pokémon Go Season of Light.

Hij werd geïntroduceerd tijdens het Test Your Mettle-evenement (2022) samen met Mega Aggron. Togedemaru, de 'Roly-Poly' Pokémon is een Electric en Steel Pokémon.

Hieronder ontdek je de verschillende manieren om Togedemaru te vangen en deze Gen 7 Pokémon aan je Pokémon Go Pokédex toe te voegen.

Zo vang je Togedemaru in Pokémon Go

Togedemaru verscheen voor het eerst in Pokémon Go tijdens het Test Your Mettle-evenement dat van start ging op vrijdag 16 september 2022.

Je kunt 'Test Your Mettle' voltooien tot 21 september 20:00 uur.

Hieronder ontdek je de verschillende manieren om Togedemaru te vangen tijdens dit Pokémon Go-evenement:

  • In het wild komt hij vaker voor
  • In één-ster Raids
  • Door de 'Power up 5 Steel Pokémon' Field Research opdracht te voltooien
  • Door het eerste deel van de 'Test Your Mettle: Catch Challenge' Timed Research te voltooien

De twee meest betrouwbare en goedkope manieren om er zeker van te zijn dat je Togedemaru vangt tijdens dit evenement zijn het voltooien van het 'Power up 5 Steel Pokémon' Field Research of het eerste deel van het 'Test Your Mettle: Catch Challenge' Timed Research. In tegenstelling tot andere Field Research opdrachten is Togedemaru de enige beloning die je kunt krijgen als je deze specifieke challenge doet.

Denk eraan dat dit Timed Research is en dat het Test Your Mettle evenement eindigt op woensdag 21 september om 20:00 uur. Trainers hebben maar tot en met die datum de tijd om het eerste deel van deze quest te voltooien en Togedemaru te vangen in een gevecht. We raden je echt ook aan om het tweede deel van Test Your Mettle te voltooien. Dat laatste levert je namelijk gevechten met Aron, Beldum en Sandshrew op.

Togedemaru

Een tweede manier om Togedemaru te vangen in Pokémon Go is door het tegen hem op te nemen in een-sterren raids. Dit kost je ofwel een Raid Pass of een Remote Raid Pass. Wie een van die dingen gebruikt kan op zijn eentje een Togedemaru vangen.

Als laatste kun je ook een Togedemaru vangen als een spawn in het wild tijdens het Test Your Mettle-evenement, maar de kans dat je Togedemaru kunt vangen op deze manier is erg klein en zal je ook het minste van zijn Candy opleveren. Moest je er een tegenkomen, dan raden we aan om een Razz Berry of een Golden Razz Berry te gebruiken als je hem zeker wilt vangen. Je kunt ook een Pinap Berry gebruiken als je enkel uit bent op zijn Candy.

Aangezien Togedemaru momenteel niet kan evolueren in de verschillende Pokémon games, zal deze kleine Electric en Steel Pokémon dat ook niet kunnen in Pokémon Go. Maar als je hem wilt gebruiken in de Battle League.

Veel succes met het vangen vangen Togedemaru!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties