Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go - zo gebruik je een Charged TM

Verandering van moves

Een Charged TM in Pokémon Go is een item die betrekking heeft op de moves van Pokémon.

Charged TM's werden voor de eerste keer in 2017 geïntroduceerd als onderdeel van raids. Met dit voorwerp kun je een Charged Move van een Pokémon vervangen door een willekeurige andere Charged move van die Pokémon.

Dit item is opnieuw interessant geworden dankzij de Go Fest 2022 Finale Day en het Willow's Return special research waar je er een moet gebruiken om de tweede stap ervan te voltooien.

Cover image for YouTube videoHow to use a Charged TM in Pokémon Go (no audio)
Zo gebruik je een Charged TM in Pokémon Go (zonder geluid)

Zo gebruik je een Charged TM in Pokémon Go

Er zijn twee manieren om een Charged TM te gebruiken in Pokémon Go. Het resultaat is echter altijd hetzelfde: Je leert de gekozen Pokémon altijd een andere, willekeurige, Charged Move aan.

Voor de eerste methode ga je naar het Items-menu, selecteer je een Charged TM in de lijst, kies je de Pokémon die je een andere Charged Move wilt aanleren en bevestig je jouw keuze.

Bij de tweede manier start je bij de gekozen Pokémon, tik je op de menu-knop rechtsonder in het scherm, ga je naar de Charged TM in het Items-menu en bevestig je jouw keuze.

Zoals we eerder al zeiden kun je met dit voorwerp een Charged Move van een Pokémon vervangen door een willekeurige andere Charged move van die Pokémon.

Zo krijg je een Charged TM in Pokémon Go

Je kunt Charged TMs op verschillende manieren krijgen, maar meestal ontvang je ze na het winnen van raids en door deel te nemen aan de Go Battle League.

Als je meedoet aan de Finale Day van het Go Fest 2022, dan moet je er een gebruiken bij het Willow's Return special research. Je krijgt een Charged TM wanneer je de 'Power up een Pokémon 3 keer' stap voltooid.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties