Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO update voegt Appraisal feature toe

Ontdek het Poképotentieel.

Een nieuwe update voor Pokémon GO maakt het met de nieuwe Pokémon Appraisal feature mogelijk om je teamleider om hulp te vragen.

Candela, Blanche of Spark kunnen je Pokémon evalueren en je vervolgens vertellen of het monster potentieel heeft om groot en sterk te worden. Zo vertellen ze je expliciet welke Pokémon je Stardust en Candy verdienen.

Dit is nuttig omdat niet elke Pokémon hetzelfde potentieel heeft om krachtig te worden. Als je Pokémon Go Gym Battles wilt uitvechten, moeten je Pokémon zo sterk mogelijk zijn. Het Appraisal-systeem maakt het makkelijker om dit doel te bereiken, zonder dat je buiten de app informatie moet zoeken. (Al blijft onze gids om CP te maximaliseren nog altijd cruciaal.)

De update wordt gefaseerd uitgerold. Om jezelf voor te bereiden op het maximaliseren van het potentieel van je Pokémon, raden we nog een keertje al onze Pokémon Go tips aan.

In de patch notes van Pokémon GO geeft Niantic ook aan dat de studio werkt aan 'nieuwe, spannende features voor de toekomst van Pokémon GO.' Ook zijn er extra maatregelen getroffen die het gebruik van bots tegengaan.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties