Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO Up-Grade - Porygon in Porygon2 evolueren en hoe je de Up-Grade krijgt

Zo vind je deze kostbare data.

De Pokémon Go Gen 2 update is eindelijk gearriveerd. Er zijn niet alleen nieuwe Pokémon zoals Porygon2, maar ook nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de Up-Grade.

Als gevolg daarvan zijn er nieuwe manieren om te evolueren. In de normale Pokémon-games gebruik je de Up-Grade om Porygon te evolueren. Dat doe je door de pocket monster de item vast te laten houden wanneer je hem ruilt. Die methode zit echter niet in Pokémon Go.

De vraag is dus: hoe evolueer je Porygon in Porygon2? En hoe krijg je de Up-Grade in Pokémon Go? Het antwoord lees je hieronder.

Naast de Up-Grade heb je ook nog de:

Hoe Porygon naar Porygon2 evolueren in Pokémon Go

In de normale Pokémon-games evolueer je Porygon in Porygon2 via held-item trading. Eigenlijk op dezelfde manier zoals je dat bij andere Gen 2 Pokémon zoals Steelix, Politoed en Kingdra doet.

In Pokémon Go gaat het er wederom iets anders aan toe. Je hebt voor het evolueren nog steeds een item nodig, in dit geval de Up-Grade. Daarnaast moet je ook voldoende Pokémon Go Candy hebben om je Porygon in Porygon2 te evolueren. Daarna ben je klaar voor de laatste stap in het in-game menu.

  • Porygon in Porygon2 evolueren - 1 Up-Grade en 50 Porygon2 Candy
Cover image for YouTube videoPokemon Go: Using Up-Grade to evolve Porygon into Porygon2

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Hoe een Up-Grade in Pokémon Go krijgen

Om de Up-Grade in Pokémon GO te vinden, moet je ook hier de straat op. Net als Pokémon Go Eggs en die nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de King's Rock, Metal Coat, Dragon Scale en Sun Stone kun je de Up-Grade alleen als random drop in een PokéStop krijgen.

Je krijgt wel gegarandeerd eeen dergelijk special evolution item op de zevende dag van een PokéStop Daily Bonus streak. Je weet op voorhand nooit wel evolution item je precies gaat krijgen, maar aangezien er maar een beperkt aantal in de game zitten, zal je normaal gezien wel relatief snel het item krijgen dat je nodig hebt.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties