Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go transfer: Zo verbind je Pokémon Go met Let's Go op de Switch uitgelegd

Zo krijg je Gen 1 Pokémon uit Go naar Let's Go op Nintendo Switch.

De stappen voor Pokémon Go transfers naar Let's Go zijn verrassend ingewikkeld. Niet alleen moet je Pokémon Go met Let's Go op Nintendo Switch synchroniseren, ook moet je een bepaald punt in het verhaal van Let's Go bereiken.

Maar zodra je dat gedaan hebt, mag je zoveel mogelijk Pokémon van Pokémon Go naar Let's Go transfereren. Daardoor heb je sneller een volle Pokédex en ook toegang tot de mythische Pokémon Meltan en Melmetal.

Op deze pagina:

Zo verbind je Pokémon Go met Pokémon Let's Go op Nintendo Switch

Allereerst zijn er een aantal initiële vereisten:

  • Zowel de Nintendo Switch met Let's Go als de telefoon met het Pokémon Go-account moeten bij elkaar in de buurt zijn. Wifi en Bluetooth moeten ingeschakeld zijn.
  • Je moet Go Park in Fuchsia City hebben bereikt, om Pokémon van Pokémon Go naar Let's Go over te zetten. Dat is ongeveer op driekwart van het verhaal van Let's Go.

Als aan de bovenstaande vereisten is voldaan, kun je je telefoon met Pokémon Go met de Nintendo Switch verbinden.

Je kunt dat doen door Let's Go te pauzeren, Options - de Y-knop - te openen en vervolgens 'Open Pokémon Go Settings' te selecteren. Ga akkoord om de game aan een Go-account te koppelen. Let's Go begint dan te zoeken.

Pak nu je telefoon erbij. Open Pokémon Go en ga naar Settings. Kies vervolgens 'Nintendo Switch' aan de onderkant van het menu. Kies vervolgens op het volgende scherm 'Connect to Nintendo Switch'. Als Let's Go zoekt, dan zou de Switch moeten verschijnen en heb je de keuze om beide games met elkaar te koppelen.

Nu je dat gedaan hebt, kun je Pokémon transfereren van Pokémon Go naar Pokémon Let's Go.

Zo transfer je Pokémon van Pokémon Go naar Pokémon Let's Go

Wanneer het Pokémon Go-account aan Let's Go op Switch gekoppeld is, benader je de receptionist in het Go Park van Fuchsia City. Selecteer vervolgens 'Bring Pokémon'.

Kies vervolgens een Go Park naar keuze. Daar komen de Pokémon aan.

Bevestig en dan begint de game te zoeken naar Pokémon Go-account activiteit.

Vervolgens moet je je telefoon erbij pakken. Bekijk je lijst met Pokémon in Pokémon Go en tik het Switch-icoon in de rechterbovenhoek aan. Daar heb je mogelijkheid om Pokémon te kiezen. Selecteer er zoveel als je wilt en als je klaar bent, selecteer je 'Send to Nintendo Switch' onderaan het scherm..

Je krijgt nu een waarschuwing te zien en een bevestiging als de transfer voltooid is.

Nu moet je terug naar Let's Go. Zodra het account gevonden is, ga je akkoord en vervolgens vindt de transfer plaats.

Als dat gelukt is, moet je nu de Pokémon vangen. Die bevinden zich in het Go Park die je hebt gekozen. Ga terug naar de receptionist en selecteer 'Enter a Go Park' en kies het park met je Pokémon Go transfers.

Vervolgens moet je door het park rondrennen om de Pokémon te lokaliseren.

Vang vervolgens de Pokémon!

Als een van de bovenstaande stappen verwarrend is, is hier een video met het volledige proces. Evenals Meltan en Mystery Box:

Bekijk op YouTube

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Andere dingen die je over het transfereren van Pokémon van Pokémon Go naar Pokémon Let's Go moet weten

Dingen die je moet weten:

  • Pokémon transfereren is de enige manier om in Pokémon Go aan een Mystery Box te komen, daarmee krijg je voor 30 minuten een Meltan spawn op je locatie. Dat is dus een makkelijke manier om genoeg Candy te krijgen om Meltan te evolueren. Er zit echter wel een rustperiode van zeven dagen op de Mystery Box. Je moet dan dus weer een transfer tussen Pokémon Go en Pokémon Let's Go doen.
  • Je kunt Pokémon niet van Let's Go naar Pokémon Go ruilen. Dus kies verstandig.
  • Alhoewel er geen limiet zit op het transfereren van Pokémon, is het toch verstandig om te onthouden dat een Go Park maximaal vijftig Pokémon kan houden.
  • De details van je Pokémon Go trainer - waaronder je naam - zijn na een transfer zichtbaar in Pokémon Let's Go.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Awaiting cover image
Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties